Skocz do zawartości

K2 google chyba się za to bierze albo wali na oślep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Takich adresów to ja mam ok. 100k.

47200 prof.

Jak sobie je namalujesz chyba :D

Ryzykujesz ;) ... Żeby nie było ... żartuję i malarza @blake pozdrawiam :)

Edyta: wiem, że chodzi o sposób zliczania z @ u oki, ale pośmiać się dla zdrowia zawsze warto.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Największym problemem jest tu komponent K2, który wraz z rejestracją użytkownika, umożliwia założenie jego profilu wraz z opisem.

Tylko, że ten komponent musi zakładanie profili umożliwiać, bo samo fabryczne dodanie "komponentu" K2 bez ustawień tego nie pozwala.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Największym problemem jest tu komponent K2, który wraz z rejestracją użytkownika, umożliwia założenie jego profilu wraz z opisem.

Tylko, że ten komponent musi zakładanie profili umożliwiać, bo samo fabryczne dodanie "komponentu" K2 bez ustawień tego nie pozwala.

Na nieszczęście użytkowników Joomla ustawienie K2 - Profile jest włączone zaraz po instalacji Komponentu K2. Zatem można korzystać z rejestracji użytkownika z opisem (w profilu) jeśli tylko użyto K2 na stronie - ale jest o tym więcej w "ukrytej częsci artykułu" :)

To tak jak Google, pisałem o tym kiedyś dziś :D

@TrzEpiZ - a weź jeszcze wspomnij o supermini i xjoomer tam w arcie. Tak jak koledzy zauważyli, czuję się poszkodowany. O mojej liście też możesz wspomnieć ;)

Koledzy nie warto hejtować, artykuł został napisany rzetelnie i zgodnie z rzeczywistością, Jest trocha nieścisłości głownie w kwestii harwestowania i tego że jak nawet rejestracja nowych użytkowników jest zamknięta to któryś z tych softów zarejestruje profil to nieprawda. Xneolinks automatyzuje tylko procesy które użytkownik może zrobić przez przeglądarkę, nic więcej. Jeśli rejestracja nowych zamknięta, xneolinks nic nie zrobi. To był priorytet przy napisaniu algorytmu - wyłącznie dozwolone przez administratora czy właściciela strony czynności. Jeśli człowiek może założyć sobie profil i zostawić link to soft zrobi to samo.

No nie, teraz to moje PW będzie biedne :D Naraziłem się Mionowi i eeee.... ekipie z Rosji :D

PS. Popraw jeszcze przykład z google, nie dajesz link:com_k2 a inurl:com_k2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności