Skocz do zawartości

K2 google chyba się za to bierze albo wali na oślep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mogę Ci tez pulpit przez TV udostępnić to sobie zobaczysz przez mojego kompa.
Xanobi nagraj , zamieść na YouTube i zamiast wieczornego filmu akcji pooglądamy :zdziwko:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

I ten język:

Jeśli stwierdzimy, że Twoja witryna nie narusza już naszych wytycznych, anulujemy ręczne działania.
Po wyczyszczeniu i zabezpieczeniu witryny prześlij prośbę o ponowne rozpatrzenie zgłoszenia.

:faja:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

W dobie otoShopa takie screeny, to możesz ****. Niech XANKenobi nagra hehee

Ja osobiście sie nie spotkałem, ale ktoś już podobny dostał i to dośc dawno LINK na forum G też jest coś podobnego wiec raczej nie fake.

WiFM8.jpg

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

może zrobił to wcześniej

Siedzę od 2 dni i robię obrazek żeby Xana i Ciebie i jeszcze kilka osób wciągnąć w dyskusję bo to najlepsze co mnie w życiu spotkało :)

Tak samo jak nowe strony nie dostają filtrów na dzień dobry i tak samo jak 3 lata temu nikt nie przypuszczał że google uwali tyle stron i tak samo jak nie da się wypozycjonować stron bez automatów i wejść w topy po filtrach i to że bez linków nie można zająć top 10 i to, że nie było mrozów i szereg innych rzeczy które nigdy nie istniały a jednak się w google dzieją.

Połapali się jakoś w tym temacie. Ludzie dostaną komunkaty zerkną na stronę i zaczną wywalać niechcianych użytkowników. Po blokują dostęp do rejestracji i będzie trzeba zmodyfikować softy. ;)

@cinmar Dzięki

Ni jak się to kupy nie trzyma, po co by dali ten wzorzec w tym powiadomieniu? Tym bardziej jeśli kolega twierdzi, że u niego nikt się nie rejestrował, nikt nie postował, to i nikt mu domeny nie podlinkował, dostał karę za niewinnowść czyli jak większość w SEO - zaczyna to śmierdzić wałem, lud potrzebuje dowodów.

@kamilp7

A ty miałeś jakiś użytkowników niechcianych.

@reszta

Ja to rozpatruje w kategoriach tendencji w google.

Nowe strony łapią za nic czysty spam

K2 staje się łatwe i powszechne - G się nie pierniczy do wszystkich wysyła powiadomienia. Kto się odwoła lub naprawi i odwoła temu zdejmą filtr, a kto nie to może po czasie zfiltrują całą stronę. Po co mają się sami męczyć i przesiewac jak My możemy za nich to zrobić.

Teraz na topie są włamy na strony i wkładanie tam swoich podstron. Ciekawe kiedy tu będzie jakiś automat

Widzisz Ty nawet nie wiesz, że "włamy" w wiekszosci to tak naprawdę sytuacja kiedy [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] okrada złodzieja. Jeden [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] lamie płatny szablon lub moduł i udostępnia jego "za darmo" inny [ osoba domniemana o popełnienie przestępstwa lub wykroczenia ] wie, że to moduł, szablon złamany i instaluje jego na swojej stronie.

Polecam zamiast budować teorie spiskowe przynajmniej zaczerpnąć podstawowych informacji.

@MaxPan chcesz powiedzieć, że na setkach stron urzędów, instytucji, szkół i uczelni zamieszczane są kradzione szablony lub moduły?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności