Skocz do zawartości

K2 google chyba się za to bierze albo wali na oślep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie w urzędach informatycy zatrudniani są często wg stawek urzędowych np młodszy specjalista zarabia 2 000PLN, więc sort informatyków nie jest najwyższej jakości, przeważnie furtka to jakieś zapomniane forum, kwestionariusz czy blog. Informatycy maja zapewnić działanie systemu, a nie szukać miejscówek gdzie można dodać spamerskiego linka.

nie w urzędach informatycy zatrudniani są często wg stawek urzędowych np młodszy specjalista zarabia 2 000PLN, więc sort informatyków nie jest najwyższej jakości, przeważnie furtka to jakieś zapomniane forum, kwestionariusz czy blog. Informatycy maja zapewnić działanie systemu, a nie szukać miejscówek gdzie można dodać spamerskiego linka.

Tylko, że właśnie większość urzędowych stron to CMSy dostarczane przez zewnętrzne firmy. Chyba nie myślisz, że urzędowy informatyk klepie urzędowe stronki :)

Czy tylko ja mam wrażenie że byli już użytkownicy Pio Foxen.pl i Uczę się całe życie to jedna i ta sama osoba?

Obaj na pożegnanie:

Ja się usuwam z tej społeczności i radzę innym zrobić dokładnie to samo, bo do cholery nie znajdziecie tu nic szczerego, bo kto miałbym wam podawać złoty środek na skuteczne pozycjonowanie?

Żegnam się z towarzystwem wzajemnej adoracji

Obaj tylko o tym k2, jakby innych skryptów nie było. Czekamy, więc na kolejną odsłonę wyżej wymienionych Panów.

Wracając do tematu:

"działania antyspamowe w odniesieniu do wzorca" - 1 wynik (0,19 s), więc raczej ściema

oj Panowie trochę za dużo teorii spiskowych (seriale typu CSI lecą hurtem teraz w tv także może przez to;), mam świadomość mijania się z prawdą co niektórych czy wręcz dezinformacji na forum ale tak jak @Max napisał "bez przesady" nie mam powodu pisać nie prawdy. Niestety również nie znalazłem aktualnego info w sieci na temat tych powiadomień dlatego można powiedzieć że pewnie jest to jeden z pierwszych tematów założonych od użytkowników(2) którzy otrzymali tą wiadomość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności