Skocz do zawartości

K2 google chyba się za to bierze albo wali na oślep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wyrzuciliście go a to taki porządny człowiek był... Na początku truł mi coś na PW i on był właśnie takim Robin Hoodem w spódnicy... Mam nadzieję, że nie obrazi się jak zacytuję jego referencję i kontakty o których raczył mi wspomnieć:

Mam referencje od Kevna Hogana odnośnie pomagania w biznesie i czasem pomagam ludziom coś zrobic lub rozwinąć no i chcę robić to jak najlepiej . Mam też referencje od Kwaśniewskiego, Borowskiego i kilku innych ważnych ludzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@szfab

idąc tokiem myślenia co niektórych znajdź lepiej szybko kilku użytkowników którzy to potwierdzą lub licz na to że sami o tym napiszą (tylko nie wiem jaka jest skala wiarygodności użytkownika, mod i admin - pewnie wystarczy 1 post, reszta względem ilości postów albo dołączenia?)

Wyrzuciliście go a to taki porządny człowiek był...

Zaglądam na Pio a tu banem poszło. Chyba bez uzasadnienia znaczy się, tajna narada była lub bez niej znaczy się jednogłośnie. Czyli cytując klasyka, dlaczego odeszła...:

e: dobra, doczytałem :D Jak mi się zbierze to dajcie chociaż ostrzeżenie :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

@janekszeryf

niestety znów nie trafiłeś z podejrzeniem, powiadomienie otrzymałem dokładnie takie same

wzorzec to przykładowy adres url na którym znajduje się spam (przykładowe linki nienaturalne przecież także widziałeś)

screen dla niedowiarków (pewnie zaraz będzie że nie miałem co robić i to fake:)

ajisu9l9.png

Jak Google ma ostrzec tych co nie mają stron w GWT czyli resztę świata? Ukarać ich za?

straszny ciemnogrod reprezentujesz mimo swojego stazu - odwrotnie proporcjonalnie niz wino

a niby co ma google zrobic ?? dlaczego jeszcze po tak dlugim czasie wprowadzenia recznych filtrow ktos ma jeszcze watpliwosci ze google wali kary reczne nie informujac o tym jak nie ma mozliwosci .;

Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic

Wystarczy przesiać listę na małe id i można śmiało linkować, ale aby korzystać z dobrodziejstw dobrych miejsc nie należy z nich robić miejsc z dużym id.

No ale są spece co nawet komentarze i księgi gości tym linkują :)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności