Skocz do zawartości

K2 google chyba się za to bierze albo wali na oślep

Rekomendowane odpowiedzi

No ale są spece co nawet komentarze i księgi gości tym linkują

No, pewnie ten 15, z precli i seokatalogów lub 16 - BANN SWL

@Mariusz No widzisz, co narobiłeś ? ;) Ewidentnie Twoje to instrukcje dla pelikanów ;) Twoja wielka, bardzo wielka wina. Jutro o tym pamiętaj ;)

Edit: literówa

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To jest list z zapytaniem wysłanym z https://www.xxxxxxxxxxxxx.pl/ przez:

Tomasz xxxxxxx <t.x@xxxxxxxxx.pl>

Witam,

Państwa strona internetowa ma problem. Ktoś dodaje treści do strony www bez Państwa wiedzy.

Przykład:

https://www.xxxxxxxxxxxxxx.pl/component/users/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=232

Jest tego dużo więcej.

Sytuacja taka ma bardzo niekorzystny wpływ na widoczność strony w Google i w odbiorze potencjalnych klientów, którzy to zobaczą.

Chciałbym zapytać, czy nie potrzebują Państwo pomocy w rozwiązaniu tego problemu?

Kolega Mamoń vel Ucze się...? Ten od referencji znanych ludzi?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• 2 tygodnie później...

Co było do przewidzenia :ph34r:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zrobili, trzepią ręcznie niektóre kraje.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności