Skocz do zawartości

Czy PageRank nadal jest czy go już nie ma ?

Xann

PageRank jak to z nim jest ?  

96 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy PageRank Google przestało brać pod uwagę?

Rekomendowane odpowiedzi

A czy to ważne jest że coś się tam nazywa Page rank czy TrustFlow ?? bo jak dla mnie nie za bardzo, faktem jest że Wujek ma jakiś wskaźnik który według niego pokazuje jakość strony i tak samo ważne jest że nie możemy zobaczyć wyników pewnie ma to się z tego że pozycjonerzy to są w miarę cwane bestie i by wiedzieli jak skorzystać z takiej informacji. Natomiast ta informacja pewnie jest nie pomyśli Wujka.

Gdy nie wiesz jaka maszyna do szycia jest dla ciebie najlepsza, lub gdy denerwuje cię codzienne golenie to być może golarka braun będzie dla ciebie wybawieniem.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dla mnie to to się może nazywać nawet FuckRank, ShittyRank, SuckRank... wszystko jedno, ważne że aktualizacji paseczka już nie zobaczymy.

• 3 tygodnie później...

na jednym z RU i widzę już na jednym z USA, ale to chyba jedni od drugich zmałpowali :D Wątpię aby to była prawda, prawda site na spamach rosło w ostatnim czasie co znaczy, że indeksował robot linki bardziej głębiej jak dotychczas.

• 1 miesiąc temu...

Hm... wygląda na to, że jakaś cicha aktualizacja faktycznie miała miejsce, lub nawet właśnie trwa. Na jednej z moich stron wyzerowało mi PR, na pozostałych paseczek stoi w miejscu, jednak sprawdzając jego wskazania zauważyłem że prchecker.info również się zmienił, bodajże jeszcze trzy miesiące temu było 7, teraz im podskoczyło na 9.

Właśnie ze zdziwieniem stwierdziłam, że stronka, która przez pół roku wyświetlała tylko info, że już wkrótce, ma page rank 3 (dotychczas od dawna 2).

Remonty Gdańsk - usługi remontowo-budowlane Trójmiasto, wykończenia mieszkań i domów "pod klucz", adaptacje lokali usługowych

Psychoterapeuta Rumia - psychoterapia rodzinna, terapia dla dzieci i młodzieży oraz indywidualna dla dorosłych w nurcie systemowym

Tak tak, bardzo wiarygodny

Nie wiem jak u Ciebie, ale w moim przypadku wskazania prchecker'a zwykle pokrywają się ze wskazaniami innych narzędzi do sprawdzania PR. Więc jak dla mnie, owszem, prchecker JEST wiarygodny.

Co to jest Page Rank?

To jest ten, no, takie, takie... takie takie coś, takie śrrru że jak masz bloga na przykład o my little pony i masz paseczek z czymś takim no zielonym to możesz zarabiać w ten no... no jak sie to nazywa, aa już wiem, no w es wu elach... czy jakoś tak... no nie wiem... ;)

• 3 tygodnie później...

Eee tam... kłamiesz - na moim blogu o My Little Ponynie ma żadnego zielonego paseczka! ;)

A tak BTW, jeśli ktoś chce znać moje obecne zdanie (a mam ja od dłuższego czasu zdanie na ten temat...) na temat PR, to polecam się zapoznać z płytką szwedzkiej DM kapeli Dismember pod tytułem "The God That Never Was"... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności