Skocz do zawartości

brak efektow

jozkos

Rekomendowane odpowiedzi

Zacznij pozycjonowac pod interesujace Cie frazy w google. Masz zaledwie 40 linkow widzianych przez msn, to duzo za malo.

Czy pozycjonowanie w google to dodawanie stron do katalogów ? Bo niestaty nie wiem jak to dokladnie wyglada

linki, linki ,linki i czas

czyli katalogi katalogi katalogi ?

Katalogi to tylko niewielka część źródła linków, ale warto jeszcze dodać do webwweb.pl jeśli nie dodałeś. Będziesz miał linki również z kopii tego katalogu na innych IP.

Jak nie masz swojego zaplecza, to możesz powymieniać się linkami.

Musisz mieć sprecyzowane słowa kluczowe pod które pozycjonujesz. Pozycjonuj (czyt. linkuj) również podstrony, bo w Twoim przypadku ma to znaczenie, wg. mnie bardzo duże.

Co do samej konstrukcji strony, polecam zrobienie osobnych tytułów dla każdej podstrony, np. dla www.jozek.zgora.pl/konfiguracja_apache_2.0.html - "Debian - Konfiguracja Apache". Tytuł nie może być za długi, ale musi przyjazny wyszukiwarkom (słowa kluczowe) oraz ludziom (odzwierciedlać zawartość podstrony).

Może przerobienie strony na CSS-a by pomogło, ale ma to mniejsze znacznie.

PS. Niedawno trafiłem na Twoją stronę, bo bawię się teraz serweram na Debianie i mi pomogła. :)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności