Skocz do zawartości

[wspolpraca] witryna osada.pl poszukuje wspolpracownikow

MariuszT

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jestem wlascicielem serwisu www.osada.pl i poszukuje programistow do pomocy :)

Serwis istnieje od 7 marca 2005 (domene nabylem bodajze w pazdzierniku 2004 i nie mam nic wspolnego z poprzednimi stronami umieszczonymi pod ta domena :P ) i od tego czasu zdobyl spora popularnosc. Mamy ponad 20 tys zalozonych kont i od 9 do 11 tys unikalnych uzytkownikow dziennie, ktorzy generuja od 170 do 250 tys odslon dziennie. Wszystko na osadzie robie sam i niestety brakuje mi juz sil. I czasu.. :/ Na codzien pracuje w firmie jako programista php, po pracy chcialbym sie troche nacieszyc zyciem (i dziewczyna :) ) dlatego nowosci na osadzie pojawiaja sie bardzo rzadko. A szkoda bo serwis ma ogromny potencjal. Uzyskuje bardzo duze sukcesy w pozycjonowaniu, ludzie sami sobie polecaja strone. Nie chce zeby to sie marnowalo, osada powinna rozwijac sie szybciej.

Szukam kilku doswiadczonych programistow, ktorzy chcieliby sie zaangazowac w ten duzy projekt. Pomyslow nie zabraknie, uzytkownikow tez nie. Brakuje tylko ludzi do pracy ;)

Coz moge w zamian zaoferowac? Jezeli znajda sie chetni i okaze sie, ze potrafia dobrze wykonywac swoj zawod to moge nadac im roznie uprawnienia na stronie i oddac kawalek strony na reklame :) Zawsze mozna sie tez pochwalic, ze robi sie cos z czego codziennie korzystaja tysiace ludzi. Sam mialem ten problem gdy tworzylem ciagle nowe rozwiazania ale gdy ktos pytal o jakies moje prace to tak naprawde nie bardzo wiedzialem co mu pokazac aby zrobilo to na nim jakiekolwiek wrazenie.

Osada to jedna z nielicznych stron tego typu, ktore nie sa pod kreska. Co prawda pieniadze ciagle inwestuje a nie zabieram do kieszeni ale sam fakt, ze strona na siebie zarabia dobrze wyrokuje na przyszlosc. Jezeli pojawi sie ktos naprawde odpowiedzialny to nie wykluczam wynagrodzenia finansowego. Wiadomo, ze nie beda to kokosy ale na skrzynke piwa na pewno wystarczy :)

Wymagania? Okaze sie w praniu kto co potrafi :) Ale nie ukrywam, ze potrzeba mi osob doswiadczonych, nie moge sobie pozwolic na kogos przed kim jeszcze wiele miesiecy nauki.. Ale prosze sie nie zrazac, ja tez nie jestem wszystko wiedzacy i nie szukam geniusza :) Wzajemnie mozemy sie od siebie czegos nauczyc :) Czekam na oferty pod emailem info (wiadomo jaki znak) osada.pl. Mam nadzieje, ze zglosi sie pare osob i stworzymy razem cos duzego.

PS

Kazdy robi wtedy kiedy moze. Codziennie doskwiera mi brak czasu dlatego wcale nie wymagam aby potencjalni wspolpracownicy siedzieli calymi dniami i stukali kod. Jezeli tylko mozesz poswiecic projektowi pol godzinki w tygodniu to czekam na Twoj email :)

Sprzedam artykuły, 1 grosz za 5000 znaków!

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=126817

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności