Skocz do zawartości

Zakłdanie kont bankowych - z jednego IP

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś widział program partnerski kont bankowych gdzie można zakładać z jednego IP komputera?

Gdyż moja klientka prowadzi biuro kredytowe i w ciągu miesiąca odsyła 3-20 klientów do pobliskiego banku w celu załóżenia konta.

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Czy ktoś widział program partnerski kont bankowych gdzie można zakładać z jednego IP komputera?

Gdyż moja klientka prowadzi biuro kredytowe i w ciągu miesiąca odsyła 3-20 klientów do pobliskiego banku w celu załóżenia konta.

Może z innej strony: Internet z plusa: 3 kliknięcia i masz nowy IP albo z sieci typu 'tor' :)

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Myślę, że wystarczyłoby napisać do kilku sieci reklamowych z opisem sytuacji i prawdopodobnie nie byłoby problemu.

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Zarejestruję się na money2money i przetestuję.

Aktualnie mam konto na novem.pl i otrzymałem informację

Nie jest możliwe wypełnianie wniosków z tego samego IP ponieważ nie będą one zliczane, a nawet gdy zastaną zliczone w systemie to reklamodawca może je odrzucić. Zliczy się wyłącznie pierwsza konwersja.

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności