Skocz do zawartości

Nierzetelny partner złapany.

Trotyl

Rekomendowane odpowiedzi

@Xann, widzę że nie tylko samochód masz duży - nos od kłamstwa rośnie, że Pinokio się wstydzi.. szkoda, że to co najważniejsze wielkości orzeszka..

Ja wiem, że "oficjalnie nie masz".. i o tym też napisałem.. mówiąc o firmie "na słupa".. podkreślam też, że używam cudzysłowów, aby była jasność..

Swoją drogą ciekawe jest to, że udzielając wywiadów - taki z Ciebie seo celebryta - tytułujesz się właścicielem systemu wymiany linków e-weblink, natomiast w regulaminie, jak krowie na rowie napisane jest

System wymiany linków e-Weblink jest własnością firmy Xann Internet Solutions z siedzibą w Lędzinach, przy ul. Kopalnianej 25.

to jak to w końcu jest Panie Dyrektorze, ojcze prowadzący? Kto jest właścicielem czego? Tylko nie kręć i mów tak szczerze, jak na spowiedzi bo nosem nieba sięgniesz..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Xann, po pierwsze z "k" na końcu ignorancie, po drugie odpowiedz na prosto zadane pytanie a nie wykręcaj kota ogonem

Wiem, że masz trudność z czytaniem zdań złożonych ze zrozumieniem, więc przełożę to na zdanie proste, może tym razem się uda:

Jak to jest, że udzielając wywiadów tytułujesz się właścicielem systemu wymiany linków e-weblink, natomiast w regulaminie napisane jest, że system wymiany linków e-Weblink jest własnością firmy Xann Internet Solutions. Kto zatem jest właścicielem Xann Internet Solutions?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@warol a Ty co, adwokat? :) Uważaj co byś na tym adwokatowaniu jak Zabłocki na mydle nie wyszedł :D

Poza tym nikt nie bije piany :) Na podsumowanie niechaj będzie trochę Biblii

(Mat. 7:3–5): A czemu widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki w oku swoim nie dostrzegasz? Albo jak powiesz bratu swemu: Pozwól, że wyjmę źdźbło z oka twego, a oto belka jest w oku twoim? Obłudniku, wyjmij najpierw belkę z oka swego, a wtedy przejrzysz, aby wyjąć źdźbło z oka brata swego.

EOT.

Nie nie jestem adwokatem xana. Zadałeś pytanie - ja znalazłem odpowiedź - więc napisałem. Jest to jest forum na którym mamy się wymieniać wiedzą itd.. :)

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

@warol, ale czytaj wątek.. plz.. ja wiem na kogo Pan Tomasz Wieliczko, znany jako Xann ma zarejestrowana firmę.. to i nie tylko to można ustalić online a dodatkowe mając trochę więcej we łbie niż orzeszek.. wiem też, że popełnia babole i domeny rejestruje na "Xann Internet Solutions Tomasz Wieliczko"..

i serio - nie chce mi się udowadniać mojej wyższości, mądrości czy Bóg wie czego.. chodzi tylko o to, że "czarnuch" próbuje się na siłę "wybielić"..

@warol dzień mam wręcz doskonały :)

całość sprowadza się tylko do tego, że nie toleruję hipokryzji.. no i jestem uczulony na pyerdolenie głupot..

ot cała filozofia ;)

naciągaczy którzy nieuczciwie traktują klientów jest od groma. Wiele osób zgłaszało się do mnie twierdząc że "agencje seo" robią dla nich "pozycjonowanie". W praktyce po sprawdzeniu działań okazywało się że po prostu wystawiają faktury nie robiąc kompletnie nic.

Dlatego jako klient nigdy bym nie wybrał abonamentu, chyba, że przed zapłatą dostawał bym szczegółową listę co zostało zrobione z raportem linków(muszę wiedzieć za co płacę). Klient który ma umowę za efekt - nie ma prawa narzekać, nie ma pozycji nie płaci - niestety rzeczywistość jest inna i jak nie ma pozycji to twierdzi, że go olewa się, tylko zapomina, że zarabia na nim firma tylko wtedy jak wskoczy do tej 10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności