Skocz do zawartości

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

@lixe Nie śledziłeś uważnie tematu ;) Chodziło o linki, @Max się kapnął i wyciął a teraz to już kwestia honoru, jeszcze 2-3 posty "betonowe" i przejdzie w stan anabiozy na kolejne 2 lata.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

SERIO myślisz, że nie znamy? Znamy, znamy co pisze i ile to jest warte, daj już spokój.

Widzę jesteś na etapie takiego rozwoju zawodowego, że myślisz - wydana książka i parę wpisów na blogach, parę głośnych brandów w portfolio to najlepszy pozycjoner świata. Jak zrozumiesz, że najlepszy pozycjoner świata to ten kto obstawia konkrecyjne frazy swoimi stronami i zbiera leadów 10k USD dienie, siedzi cicho i udaje, że nie wie o co chodzi, wtedy wróć i podyskutujemy.

Widząc brak pokory, obstawiam, że szybko do dyskusji nie dojdzie.

Jestem pokorny wobec SEO i innych pozycjonerów, ale to dla mnie szok, przecież Google wprowadziło tyle nowych algorytmów i lekkie przesadzenie z anchorami ostro obniża pozycje stron

Koledzy on nie odpuści, to seryjny ankieciarz https://www.forum.optymalizacja.com/topic/202021-wazna-ankieta/?p=1382391

Nie do zaje#. Ja się zmywam, szkoda życia :)

Ps. s_matysik, nie musisz już nabijać postów - konto w pełni aktywne.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Pozycjonuje swoje strony i zauważyłem że jaki linkowałem że np. anchor to "fraza" to strona pozycjonowała się kiepsko i zacząłem dawać anhory w postaci "domena - fraza" od razu lepiej wolniej ale do przodu

tak samo większość linków za anchor powinna mieć domenę, frazy linkować w niewielkich ilościach

każdy wpis czy artykuł z linkiem powinien być mocno podlinkowany w blasterów , komentarzy inaczej jego moc jest znikoma

jeśli linków pozyskujecie w tysiącach to jak dajecie radę ja pożądnie wzmacniać z blasterów? trochę ciężko wzmacniać dziesiątki tysięcy linków nie lepiej mniej a mocniej?

blaster - linkowanie ScrapeBox lub XRumer

domena jako anchor czyli np link w postaci "ibiznes.biz"

Już odpisywałem jemu na PW "blastery" byli w StarWars

blaster - linkowanie ScrapeBox lub XRumer

:D Słyszałeś dzwon ale nie wiesz gdzie on.

Balagam nie kompromituj się bo będą to później Tobie wypominać. Odpuść.

ScrapeBox lub XRumer potocznie blaster nimi wzmacniam wszystkie wpisy z linkami, jeśli zyskujecie tysiące linków dziennie to je wszystkie wzmacniacie? dajecie rade?

s_matysik: weź sobie kup abonament w jakimś ahrefsie czy majesctiku, przejedź sobie konkurencyjne frazy i zobacz ile warte są te wszystkie książki czy pierdoły o zdobywaniu 3 linków dziennie. Przy wielu pewnie nie zobaczysz wszystkiego, ale będziesz miał okazję na własnej skórze przekonać się ile te dyrdymały, które tutaj wypisujesz są warte.

ScrapeBox lub XRumer potocznie blaster

potocznie piszesz jakieś herezje :D

każdy wpis czy artykuł z linkiem powinien być mocno podlinkowany w blasterów , komentarzy inaczej jego moc jest znikoma

:D znikomą wiedze posiadasz, bardzo znikomą

Dobra pośmiałem się, ale już zaczynasz męczyć ...

w majesctiku sprawdzałem i strony mają duże ilości linków o dużej jakości, czyli wszystkie linki do strony docelowej podlinkowują

nie widziałem stron z tyloma milionami linków ile wy tu piszecie

@Max takie lasery:)

@s_matysik pisałeś wcześniej, że linkujesz dziennie 9 sztuk, to jest ten blaster rumakiem?

ScrapeBox używam do linkowania artykułów z linkami, wpisów w katalogach, profili TrustRank czy linków w zapleczach

Miałem zamiar oglądnąć właśnie jakąś komedię, ale chyba jednak poczytam ten wątek, bo raczej nic mnie bardziej nie rozśmieszy :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności