Skocz do zawartości

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mimo że tak wiele stron wypozycjonowały?

Pokaż które to strony tak wypozycjonowały?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Na tym forum ludzie nawet swle zbanowane chwalą :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

czyli informacje w tym forum mijają się z prawdą, może wasze wypowiedzi też?

mam do was szczere pytania czy jeśli pozyskacie x linków z precli i artykułów to nie linkujecie do nich z ScrapeBox?

a tak szczerze

nie korzystacie z systemów wymiany linków

nie kupujecie żadnych linków na allegro czy w sklepach seo

to skąd bierzecie takie podkłady linków? pozyskujecie ręcznie? Macie tak duże pokłady zaplecz?

Przepraszam autora szacownego tematu za drobny offtop ....

dobrze, że pojawił się @blake bo gryzie mnie inna sprawa ...

Takiej przerwy to chyba nie było ?? Przygotowuje się do ... konkursu :hahaha:

Zaczyna tu być nieswojo ;)

SzlafRock
Offline Ostatnio aktywny lut 17 2015 16:31

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

A tak szczerze pozycjonowanie zmienia się z miesiąca na miesiąc. Opieranie swojej wiedzy na jakiejś tam książce jest po prostu głupotą. Raz działają swle, później zostają wybanowane i trzeba szukać czegoś innego, później działają piramidy, później przestają działać, za pół roku znowu działają, za miesiąc wychodzi publicny soft do k2 i przestają działać, za rok jak wszyscy już nie będą korzystać z k2 bo nie działają to znowu zaczną działać itd, itd. Co do linków to dziennie w sumie dodaje ich około 1M (nie, nie do jednej strony :D )

Przygotowuje się do ... konkursu :hahaha:

Dam się wykazać innym i w konkursie nie wezmę udziału :D

@blake Możesz startować, to nieprawda co mówią, że ja będę brał udział ;) Pytanie brzmiało, gdzie zakopałeś @Szlafa (Ostatnio aktywny lut 17 2015 16:31) i nie pojawił się minutę po Tobie, zaczynam się martwić ;)

Przypomniało mi się, to nieprawda, jak sądzę:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

zaczynam się martwić ;)

Może na jakiś urlop pojechał? :D

blake robi takie małe kursy

Nie ta grupa docelowa :D Nie bawię się w "przedszkole SEO", do Xanna idź, tam się dowiesz co to link i jak dodać projekt do swla.

a ile linków można dodawać do jednej strony?

a możecie polecić jakiś kurs dzięki któremu będę miał taką wiedzę jak WY?

no to się dziewczyny na forum wybawiły a kolega został w borach tucholskich :D

s_matysik trzy strony tematu temu, powinieneś wybadać, że PiO to forum dla starych wyżeraczy, którzy wiedzą co najmniej wszystko i dla dobra swoich ogromnych agencji reklamowych wiedzę praktyczną traktują niczym święty graal ;) a między Bogiem a ... tfu! przepraszam, między Google a prawdą, żaden z nich nie jest wstanie Ci wyartykułować zasad których masz się trzymać i zagwarantują Ci spokojny sen a już tym bardziej otoczony efektami - bo takowe zasady nie istnieją :)

Katalogi - nie działają, tylko szkodzą (interes w zamawialniach tekstów nakręca google żeby wszystkich zmylić - stąd setki zamówień na opisy do nich właśnie)

Precle - najgorsze zło, zaraz obok katalogów, działają tylko i wyłącznie z tego samego powodu jak wyżej,

SWL'e - nie działają, google tylko od czasu do czasu spuszcza lejce i pozwala im działać bo sonduje branże :D

Linki z for - gó**o dają a już nikt nie wie, czy mają być tematycznie powiązane żeby dać cokolwiek :D

Linki z Blogów- żenada dla gimbusów :D

Cały sekret seo - nie robić nic i odbierać faktury raz w miesiącu od fachowców, którzy magiczny sekret posiedli - internetowa masoneria :nie_powiem:

ricco-banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności