Skocz do zawartości

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej to tego tam, no... z tych lepszych stron, znanych aktorów jak by się dało, ale to zależy, czy się blasteruje czy nie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dlaczego? co jest w niej nie tak?

błędy usunięte

strona zoptymalizowana

tekst na stronie głównej przekracza 300 znaków

dużo dobrego content na stronie

błędy usunięte
strona zoptymalizowana

Pages With Duplicate Titles
2 pages have ""Asystent w dziale realizacji usług - praca zdalna" - Szukamepracy.pl - złów ofertę epracy | praca w domu przez internet" title
szukamepracy.pl/ogloszenie/580/"asystent-w-dziale-realizacji-uslug-praca-zdalna"
szukamepracy.pl/ogloszenie/580/"asystent-w-dziale-realizacji-uslug-praca-zdalna"-"asystent-w-dziale-realizacji-uslug-praca-zdalna"
Takich i innych błędów masz setki. Skrypt mi zagrzał 8 rdzeni i 32GB

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

a to forum nie wprowadza ludzi w błąd podajecie tu wiele sprzeczności i sami mówicie że na forum wiele rzeczy nie jest prawdą

moja strona opiera się na moim testach i rezultatach i nie ma przekłamań, może trochę mniej skuteczne white seo niż wasz spam

jaki nasz spam skoro sam przyznałeś się do blasterów, scrapeboxów i xrumerów

używam ich tylko do wzmacniania naturalnych linków z wartościowych artykułów i profili TrustRank :)

widzę że PIO się stacza, same heheszki i tyle

może trochę mniej skuteczne white seo niż wasz spam

podajecie tu wiele sprzeczności i sami mówicie że na forum wiele rzeczy nie jest prawdą

Etap 2. Złość w piaskownicy. Lecą łopatki i piach po oczach.

Czas się pożegnać.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności