Skocz do zawartości

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podlinkowane artykuły mają większą moc. wykupiłem pakiet mocnych presell page i żadnych efektów, jak je podlinkowałem ScrapeBox od razu efekt był i wskaźniki w majestic się podniosły :)

czytam blogi seo i w żadnym nie pisze o tysiącach lików dziennie, dlatego jestem taki zszokowany

podlinkowane artykuły mają większą moc. wykupiłem pakiet mocnych presell page i żadnych efektów, jak je podlinkowałem ScrapeBox od razu efekt był i wskaźniki w majestic się podniosły :)

czytam blogi seo i w żadnym nie pisze o tysiącach lików dziennie, dlatego jestem taki zszokowany

hahaha to robi sie coraz lepsze :D

Seba, a moze by tak ukryc tresc na stronie? To zawsze wiecej tekstu.

mówiono tu że piramidki nie dają mocy już

co na allegro jest warte uwagi?

zlecenia jakich linków są warte uwagi?

SWL nie używam bo są karane obecnie ale zastanawiałem się nad prolink lub seopilot

jak nie daja mocy... sam pomysl skoro to sa linki z kilku poziomow to jak moga nie dawac mocy?

swle sa tylko karane te strony co je wyswietlaja, a mozna nimi spokojnie pozycjonowac strony, najlepiej rotacja bo masz wiecej linkow i sa w maire tanie, stałe tylko na nazwy brandowe

na allegro to najlepiej patrzec na dodanie strony do jak najwiekszej liczby wyszukiwarek no i strony w stopkach na forum z pagerank

(...) nie no ale serio skąd takie pokłady, zaplecza?

Pokłady to mi się z węglem kojarzą. Jakiś zwolniony górnik próbuje się przebranżowić?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

że tak sobie szpetnie zaklnę* qr*a mać! człowieku zadajesz pytania na poziomie podstawowym - ok, masz prawo nie wszystko wiedzieć bo wszak wiadomo, że nie od razu Rzym zbudowano.. ale japyerdolę.. chłopie masz fantazję.. po wypełnieniu testu z pytaniami bez sensu wystawiasz laurkę..

1 na 9 pytania odpowiedziane poprawnie

sorry ale skąd wiesz, które odpowiedzi były poprawne skoro tu na forum wciąż dopytujesz o odpowiedzi do Twoich pytań? jak zauważyli przedmówcy to co działa na jedną stronę (i jest odpowiedzią poprawną) drugiej zaszkodzi.. dla mnie ten Twój quiz to próba wydymania bez mydła i wycyckania nas z wiedzy w cwaniacki sposób.. sorry, nie udało Ci się..

* - uprzejmie proszę o nie banowanie za słowa niecenzuralne, ale czasem jak mnie co wzruszy..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności