uszczelnianiekominow Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam jako nowy mam nadzieję że nie zadam bardzo głupich pytania ale zastanawia mnie parę spraw z własną strona Pierwsza sprawa czy będąc u znajomych lub w jakimś markecie daję nam coś klikanie w własną stronę www (wpisywanie jakiś fraz i klikanie w naszą stronę?) Podnosi to pozycje w Google te klikanie z innego IP w naszą stronę. Druga sprawa Za moją stronę i jej pozycje jest odpowiedzialna firma (i raczej to robi bardzo dobrze) ale jak ja jako laik mogę pomóc swojej stronie (chodzi mi o jakieś drobne sprawy które pomogą a nie zaszkodzą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_web Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 1. Bzdury. 2. Skoro firma robi swoją robotę dobrze to po co chcesz coś zmieniać lub im pomagać? Możesz wiadomo aktualizować swoją stronę, jakieś nowe treści, funkcjonalności. Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszczelnianiekominow Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Tak mi sie wydaje że robi dobrze:) ale myślałem że skoro mam czasu dużo i siedzę przed biurkiem to miedzy czasie mogę pomóc sobie Odpowiedź Bzdura tak na prawdę nic mi nie dała (ale jak się domyślam to co napisałem nie ma sensu w takim razie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dobrze, że pytasz, kto pyta nie błądzi ! Co do nowych treści, to też konsultuj zawsze z firmą seo, żebyś np. nie zmienił struktury podstron, title etc. Reasumując ... skoro z efektów jesteś zadowolony to oznacza, że chłopaki szczelnie linkują i jest w porzo i w tym temacie masz fajrant Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.