Skocz do zawartości

Przechytrzyć Google Evan Bailyn

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

Przechytrzyć Google. Odkryj skuteczną strategię SEO i zdobądź szczyty wyszukiwarek Evan Bailyn

słynny autor i pozycjoner, odniósł wiele sukcesów

ostatnio słyszałem że techniki opisane w tej książce są nic nie warte, jakie jest wasze zdanie? :)

więcej o książce:

https://helion.pl/ksiazki/przechytrzyc-google-odkryj-skuteczna-strategie-seo-i-zdobadz-szczyty-wyszukiwarek-evan-bailyn-bradley-bailyn,przego.htm

To czytaj, ucz się pilnie, zostaniesz orłem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

poznasz legalne i zabronione techniki SEO

...

I opinia osoby która przeczytała książkę

Po dwóch dniach wpisałem do googli swoje nazwisko i moja strona wyskoczyła na trzecim miejscu. Czy ta rekomendacja nie wystarczy?

Dla mnie wystarczy, biorę cały nakład, żeby za dużo osób nie poznało tej tajemnej wiedzy.

Nie słyszałem żeby ktoś się tak nazywał, za to słyszałem, że jakiś Polak chciał się nazywać "Pan Bóg"

Nie wnikam co brał/pił przed.

Współczesne SEO znacznie różni się od SEO sprzed kliku lat przede wszystkim dynamiką zmian, wiec książka już w chwili pisania może zawierać zdezaktualizowane metody - porady.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tak, ale ogólne zasady się trzymają

Evan Bailyn wypozycjonował wielkie serwisy internetowe i działał praktycznie white seo, czyli jednak można robić skuteczne white :)

działał praktycznie white seo, czyli jednak można robić skuteczne white
Nie wiem, czy sobie zdajesz sprawę z nomenklatury, ale każde "pozycjonowanie" nie jest white, bo wpływanie na SERP G co NIE JEST zgodne z ich wytycznymi, więc WHITE w tym wypadku może się tylko ograniczać do "optymalizacji" strony i nic więcej. A samą optymalizację NIE wyspozycjonujesz "wielkie serwisy internetowe" :blink:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Skojarzył mi się któryś kabaret i tekst o facecie z widowni wyciągniętym na scenę (tekst mówiony przez przebranego "murzyna"):

- Mariusz - biały ale duszę ma czarną... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności