Skocz do zawartości

Szkolenie z obsługi GSA - dla początkujących i zaawansowanych

MKucinski

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę Wam zaoferować możliwość poznania – moim zdaniem – jednego z najlepszych SEO softów dostępnych na rynku od podszewki.

GSA pomimo swojej relatywnie niskiej ceny oraz dużej popularności bardzo często nie jest wykorzystywane przez użytkowników w 100%. Mnogość opcji konfiguracyjnych pozwalają na stworzenie z GSA maszynki do większości celów (z zakresu linkowania).

GSA pozwala na bardzo szybką budowę list, maksymalizując skuteczność harvestów oraz bardzo skuteczne ich wykorzystanie m.in. dzięki dywersyfikacji linków prowadzących do naszych stron. Oprócz tego dzięki prostemu szablonowi tworzenia nowych silników umożliwia również ekspresowe zdobywanie linków ze stron bardziej wartościowych, niż wbudowane skrypty (jedyne ograniczenie to strony wykorzystujące .js i flash – do tego potrzebny Wam np. ZennoPoster)

Szkolenie będzie podzielone na 2 części, dla początkujących i dla zaawansowanych.

Jako początkujących rozumiem osoby, które mają/chcą kupić GSA, ale nie wiedzą jak go poprawnie skonfigurować, jak wygląda sama struktura programu i jak stworzyć efektywny projekt.

Krok po kroku przeprowadzę przez cały program pokazując wiele sztuczek oraz objaśniając w jaki sposób korzystać z wielu wbudowanych w GSA narzędzi.

Poznacie patenty na przyspieszenie pracy programu oraz efektywne jego używanie.

Cena za pakiet podstawowy: 260zł netto

Szkolenie dla zaawansowanych będzie skupiało się wokół tworzenia skutecznych list oraz tworzenia własnych szablonów dla GSA. Pokażę na żywo w jaki sposób szybko stworzyć działający szablon i pokażę kilka wartościowych wskazówek.

Cena za pakiet zaawansowany: 380zł netto

Cena za pakiet dla podstawowych i zaawansowanych: 570zł netto (oszczędzasz 70zł i otrzymujesz wszystkie gratisy).

Kilka słów o mnie.

Korzystam z GSA jako głównego narzędzia do SEO od kilku lat. Jestem autorem kilkudziesięciu szablonów, kilka z początkowych zostało zaimplementowanych w samym programie.

GRATISY

Zarówno jeden i drugi pakiet otrzyma ode mnie w prezencie listę do GSA.

Dla początkujących przygotowana jest lista „na rozruch” - kilkanaście tysięcy linków różnych skryptów, aby można było samodzielnie zrobić swoje projekty i mieć bazę wyjściową.

Dla zaawansowanych przygotowana jest lista kilkudziesięciu tysięcy linków.

Listy zostaną ostatecznie zweryfikowane dzień przed szkoleniem, dlatego na chwilę obecną nie podam dokładnych danych ilościowych. Ciągle jeszcze coś do niej dorzucam, aby była jak najlepszej jakości.

Kwestie techniczne

Szkolenie nie odbędzie się online. Chcę przekazać jak najwięcej informacji w jak najkrótszym czasie.

Zgłoszenia zainteresowanych zbieram do końca lutego. Nagrania z gratisami wraz z fakturami VAT roześlę 2 marca (poniedziałek) około południa.

Zgłoszenia proszę wysyłać na adres biuro@seogrizzly.pl z tematem „Szkolenie GSA”, w treści proszę podać dane do faktury VAT oraz informacje o pakiecie (podstawowy, zaawansowany). Tyle wystarczy.

Pierwsze 5 osób, które wyśle e-mail otrzyma 10% zniżki na dowolny pakiet lub całość.

Po wysłaniu filmików czekam również na Wasze pytania (na mail), jeżeli coś będzie niejasne lub będziecie chcieli, aby jakiś temat był omówiony dokładnej – będzie na to czas do 5 marca, a ja 9 wyślę Wam kolejny film z przygotowanymi odpowiedziami.

Szkolenie nie jest jeszcze w 100% gotowe, mam przygotowaną wstępną wersję. Dzięki temu jeżeli chcielibyście, aby coś omówić dłużej, pokazać coś szczególnego – macie ku temu okazję tutaj lub na maila (biuro@seogrizzly.pl).

W zależności od zainteresowania, w planach mam kolejny film instruktażowy już stricte dotyczący pisania szablonów do GSA, gdzie gratisami będą stworzone przeze mnie szablony. Dla uczestników obecnego szkolenia przygotowany zostanie atrakcyjny rabat na każde kolejne.

SEOGrizzly Michał Kuciński

7272771442

Wapienna 49/51/15 91-087

Łódź

Jeżeli ktoś po ostatnich aktualizacjach (nie wiem jak było wcześniej), ma problem z dodawaniem na K2 i na przetestowanej liście ma zaledwie kilkanaście % dodań, to zapraszam na szkolenie dla zaawansowanych. Przy okazji o tym wspomnę jak się z tym uporać w łopatologiczny sposób, bo na edycję silnika i testy nie wiem czy mi starczy czasu (spróbuję, bo problem jest raczej banalny - ale nic nie obiecuję, najwyżej doślę .ini potem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności