Skocz do zawartości

[Blog] Blog motoryzacyjny, będący uzupełnieniem forum

moto-strefa

Rekomendowane odpowiedzi

Moi drodzy

Bardzo proszę Was o ocenę blogu motoryzacyjnego, którego zadaniem było uzupełnienie forum dyskusyjnego o część informacyjną, serwisową. Długo się do tego przymierzałem, długo też zajęło mi ogarnianie wszystkiego. Czasami chwile zwątpienia, po czym znów nabrałem lekką motywację by w niedzielę poniekąd móc podwiesić już chyba w większej części wykończoną stronę.

Tak jak już wspomniałem robiłem to sam nie mając możliwości konsultacji chociażby rozkładu. Pewnie większość z Was zauważy, że artykuły się dublują. Otóż planuje zrobić jeszcze kategorię typowo turystyczną, ale póki nie mam jeszcze artykułów jest ona niewidoczna.

Bardzo bym Was prosił o wskazanie według Was jakiś ciekawych wtyczek, widgetów. Za Wasze sugestię będę bardzo wdzięczny, słowa krytyki wezmę do siebie by poprawić ewentualne błędy. Generalnie strona ma layout responsywny, wersję mobilną na małe smartfony jeszcze muszę przerobić.

Adres:

https://opel24.com

Dziękuje

Moim zdaniem jest ok, ale na głównej jest za dużo wszystkiego. W treści wpisów jest sam tekst bez akapitów i zdjęć i szczerze mówiąc, nikomu nie zechce się czytać takich tekstów. Dodaj nagłówki <h2>. Mogę się mylić, ale warto by zmienić czcionkę we wpisach na czarną.

Całkiem przyjemnie wygląda, podoba mi się :) Ale formatowanie tekstu we wpisach do poprawy, bo czytać się nie chce. Zrób większy odstęp pomiędzy pierwszym akapitem a zdjęciem, które jest nad nim. Wyróżnij pierwszy akapit np. pogrubiona czcionką. Częściej dziel tekst na akapity, dodawaj w tekście podtytuły, formatuj tekst np. pogrubiając w nim niektóre warte wyróżnienia słowa, zdania. Niech tekst stanie się przyjemniejszy do czytania, przydałaby się też według mnie ciutkę większa czcionka.

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Całkiem przyjemnie wygląda, podoba mi się :) Ale formatowanie tekstu we wpisach do poprawy, bo czytać się nie chce. Zrób większy odstęp pomiędzy pierwszym akapitem a zdjęciem, które jest nad nim. Wyróżnij pierwszy akapit np. pogrubiona czcionką. Częściej dziel tekst na akapity, dodawaj w tekście podtytuły, formatuj tekst np. pogrubiając w nim niektóre warte wyróżnienia słowa, zdania. Niech tekst stanie się przyjemniejszy do czytania, przydałaby się też według mnie ciutkę większa czcionka.

Super dzięki za rady na pewno z chęcią z nich skorzystam. A znasz może kogoś, kto za rozsądne pieniążki sprawiłby, że artykuł czytałby się wygodniej ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności