Skocz do zawartości

Błędy 404 i wylot

conradd

Rekomendowane odpowiedzi

Przez aktualizację wtyczki (custom post types) przez okres około 3 dni wszystkie kluczowe podstrony w obrębie domeny zwracały kod błędu 404 i w związku z tym nie ma ich już w indeksie. Dziwne to jest o tyle, że minęło tylko 3 dni - kiedyś to było nie do pomyslenia, a teraz google szaleje z szybkością reakcji na takie rzeczy. Nie mam dodanej strony do GWT i nie mam zamiaru zrobić. Czkam już 3ci dzień a strona nie wraca. Podlinkowałem, żeby sprowadzić roboty i czekam.

Mieliście takie przypadki? Coś jeszcze można zrobić? Wróci do wcześniejszych pozycji?

Nie mam dodanej strony do GWT i nie mam zamiaru zrobić. (...) Coś jeszcze można zrobić? Wróci do wcześniejszych pozycji?

Dodać stronę do GWT i skorzystać z ich narzędzia do indeksacji ;-) A tak na serio, weryfikacja zgłaszanej strony nie jest potrzebna, ale musisz mieć konto w narzędziach dla webmasterów.

Potrzebowałbyś, gdybyś chciał to załatwić szybko przez narzędzie do indeksacji.

Trotyl, DT przy tego typu problemach? Na pewno nie pomyliłeś narzędzi? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności