Skocz do zawartości

Andrzej Wilamowski wita serdecznie

Andrzej Wilamowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Na początku zaznaczam, że mój poziom wiedzy dotyczący pozycjonowania i optymalizacji jest na bardzo niedużym (a wręcz zerowym) pułapie. Nim zacznę zadawać pytania, przejrzę obecne już tematy, żeby nie dublować pytań - Wiem jak to denerwuje innych userów.

Planuję za kilka miesięcy uruchomić własny sklep internetowy z niszowymi produktami. Do tego czasu chciałbym zdobyć wiedzę pozwalającą mi na określenie najważniejszych punktów optymalizacji, aby strona mogła być gotowa pod pozycjonowanie.

Pozycjonowaniem nie zamierzam się zajmować, bo nie da się według mnie w ciągu kilku miesięcy zdobyć wiedzy, którą inni zdobywali latami - Takie coś to tylko w filmach z USA. Jak powstanie sklep to zacznę szukać firmy.

Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi na moje pytania,

Andrzej Wilamowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności