Skocz do zawartości

Jaki program dla zaplecza ?

Gość vinall133

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tylko kod reklam (w źródle strony) wygląda tak samo (ma charakterystyczne wspólne elementy), to karty są odkryte. Już nawet nie tylko przed G, bo są wyszukiwarki po źródle strony.

Ale nikt nie odpowiedział na moje wątpliwości co do adsense.

Nie chce przed google odkrywać wszystkich kart.

Więc jeżeli reklama adsense to w jaki sposób ? Na innym koncie ?

I przy okazji zapytam. Chciałbym wysłać mapę stron z zaplecza do google. Trzeba to robić z innego konta aby się nie ujawnić tak ?

Domyśliłem się. Dlatego na razie na zapleczu dałem tylko adtaily. Jak się trochę wypozycjonuje to dodam program partnerski..... Myślę ,ze pośrednictwo w sprzedaży książek będzie najlepsze :) No i spróbuje dostać się do adkontekst. W sumie już się zgłosiłem do adkontekst. W odpowiedzi dostałem prywatne pytanie. Czy taki i taki człowiek to moja rodzina.(Nazwisko pasowało). Szkoda ,że jestem taki szczery... Bo mogłem napisać ,że to mój ojciec. A tak to mnie odrzucili z programu.

Ps. Nie wiem dlaczego tyle osób podpowiada ,żeby spróbować adsense.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności