Skocz do zawartości

Pozycjonowanie sklepiku - jaką firmę wybrać ?

AniaZa

Rekomendowane odpowiedzi

Kto wie, może w przyszłości sama zorganizuję sobie jakieś szkolenie i będę również tak dobra w pozycjonowaniu:)

W pierwszej kolejności podszkol się w szeptance a później bierz się za trudniejsze zagadnienia KamiloG. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wspaniali samarytanie specjalnie rejestrują sie na forum, aby tak wychwalać swoich kooperantów, co za przykład BEZINTERESOWNEJ pomocy :)

A narzekają, że ludzi są chamscy i nie potrafią chwalić :D Może koleżanka zupełnie przypadkowo trafiła na forum i na ten wątek, a że była tak bardzo zadowolona z ich usług, to musiała się specjalnie zarejestrować, aby pochwalić ich. Od kiedy nowe konto, z tylko jednym wpisem, które wystawia pozytywną opinię firmie, nie jest wiarygodne? :D

Nie zwróciłam wcześniej uwagi na ten wątek i założyłam tutaj temat AMATORSKIE POZYCJONOWANIE a w gruncie rzeczy tematy podobne. Widać, ze jest wiele osób które na własna ręke pozycjonują chociaż częściowo swoje sklepy , Takich amatorów Aniu jest sporo. Szkoda tylko, że ci bardziej znani pozycjonerzy ( autorytety w branży) nie napiszą podręcznika, który krok po kroku pozwoliłby na samodzielne pozycjonowanie osobom które chcą ale wiedzy im brakuje. Oczywiście nie w pełnym zakresie, w trudniejszych tematach trzeba skorzystać z pomocy fachowca. Ostatnio czytałam taki poradnik Pawła Krzyworączki dla początkujących - niezły ale mógłby być obszerniejszy i żeby bardziej dokładnie wyjaśniał niektóre czynności.

Dużo tych odpowiedzi w tym temacie - może i ja cos skorzystam

Dawno nie słyszałem o krzywej rączce :D Powstał z popiołów? MLM już się nie zajmuje?

nie napiszą podręcznika

Zanim trafiłby do wydania, byłby nieaktualny :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ooo krzywy is back... :-D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności