Trotyl Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Myślę, że wszystko co tutaj pokazano jest bardzo realne w bardzo niedalekiej przyszłości. Nikogo raczej nie poniosła fantazja. Mi się i tak najbardziej podobały krajobrazy z 1:10 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chcewypoczac Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Jak dla mnie nie określił bym tego czy to jest realne w niedalekiej przyszłości ale kiedy będzie to dostępne w cenie po której będzie stać na to zwykłego człowieka. Pobierz 5 bezpłatnych ebooków dotyczących inwestowania Kup czekoladę Wedla, pomóż wybranej fundacji i odbierz nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Kinekt miał zrewolucjonizować branże gier video. Technologia 3D to przyszłość. Tak, tak a świnia to jest piękny ptak. To co myślą twórcy nie zawsze idzie w parze z tym czego tak naprawdę oczekują użytkowcy (sami tego nie widzą). To co na pierwszy rzut oka wydaje się skazane na sukces często przegrywa. Treningi WattUp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Raczej wszystko idzie ku rozszerzonej rzeczywistosci, a pozniej juz bedzie z gorki w zatraceniu sie w swiat wirtualny. Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Chude tabletki bez ramki - genialne. Gazeta też. Trochę gruba, no ale to chyba czasopismo dla kobiet Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.