Skocz do zawartości

Weekend w Krakowie

101krecikow

Rekomendowane odpowiedzi

Zatem aby podsumować ponieważ nie widze innych propozycji aktualne jest:

Sobota, 24 czerwiec, godzina 19:00

Ogródek obok "Światowida"

Mapka w poście wyżej

Dojazd: wszystko co ląduje na przystanku Plac Centralny:

tramwaje: 4, 15, 16, 17, 20, 21, 22

autobusy: 121, 163, 174, 501, 502.

Trzeba dojść 1/2 przystanku w stronę Pleszowa czyli wzdłuż centrum E (bank PKO)

w razie problemów z trafieniem prosze o kontakt 0 886 444 286.

Kto jeszcze ma ochotą na piwko?

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chętnie bym wpadl, ale nie wiem czy aż do Starej Huty chce mi się jechać. A mam stosunkowo dobry dojazd, dla osób mieszkających na Podgórzu czy Bronowicach to godzina przebijania się przez miasto. Okolice rynku są o wiele lepszym miejscem na spotkania.

BTW - na Hucie musi być teraz straszna bida z knajpami, skoro za piwko chcą 4,5, no chyba ze to weekendowa zwyżka. Za 4 zł można kupic żywca czy warkę w obrębie plant i to w całkiem porządnych lokalach ;)

Chętnie bym wpadl, ale nie wiem czy aż do Starej Huty chce mi się jechać. A mam stosunkowo dobry dojazd, dla osób mieszkających na Podgórzu czy Bronowicach to godzina przebijania się przez miasto. Okolice rynku są o wiele lepszym miejscem na spotkania.

BTW - na Hucie musi być teraz straszna bida z knajpami, skoro za piwko chcą 4,5, no chyba ze to weekendowa zwyżka. Za 4 zł można kupic żywca czy warkę w obrębie plant i to w całkiem porządnych lokalach ;)

Panowie i Panie

Padła propozycja, padało tez pytanie o inne knajpy. Nikt nic nie napisał.

Dlatego pociągnołem temat. Centum miasta? czemu nie - pisałem wczesniej, że jeśli ktoś zagwarantuje miejsce to spoks.

Prosze tylko o podanie konkretnego miejsca, godziny itd.

.

Arturro

dziwne te knajpy w centrum znasz, ja tam się nie spotkałem taniej niz 6, ale może źle chodze.

No to myślcie, myślcie chłopaki. Mi jest zupełnie obojętnie, chociaż centrum brzmi nieźle, fajnie zobaczyć jak się Kraków bawi :)

W każdym razie wsiadam w auto i będe śledził wątek na małym ekranie.

Do jutra !

tonery tusze :: karmy dla psów - zapraszam :: Psiarskie forum

Mnie tez nie bylo, za to bylem na wiankach - musze przyznac ze najwieksza zenada w historii wiankow :)

Wyszedlem w polowie, nawet na ognie nie czekalem bo sie nie dalo. Wyszedl jakis nowopowstaly zespol i uspil caly Krakow tak ze jak krzyczal "czesc krakow" to ani jedna osoba nie krzyczala z drugiego brzego co sie jeszcze nigdy nie zdarzylo - coz, moze za rok bedzie lepiej :rotfl:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Wyszedl jakis nowopowstaly zespol i uspil caly Krakow tak ze jak krzyczal "czesc krakow" to ani jedna osoba nie krzyczala

Jaki nowopowstały zespół? Masz na myśli Marillion czy Lecha Janerke? :> ale ani jeden ani drugi to raczej nie jest nowopowstały zespół.

To raczej artyści rockowi, więc nie ma się co dziwić, że "ani jedna osoba nie krzyczala z drugiego brzegu" skoro na wianki przyszli sami dresiarze ;>

Modry z wódy opuchniete, świńskie oczka już za mgłą

Tłuste xxxx wypoczęte z polowania naprzód mkną

Do Warszawy

Jadą Pany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności