Skocz do zawartości

Czy linkowanie strony docelowej za pomocą Xrumer daje efekty?

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to dość ryzykowny proces pozycjonownia, ale posiadając dobrą, nie zaspamowaną listę warto się zastanowić?

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podstawowe pytanie, @tank posiadasz rumaka:)?

@s_matysik tysiące linków dziennie? nie warto, lepiej w setkach tysięcy

setki tysięcy? od razu filtr od Google leci

jak będziesz miał pecha to dostaniesz filtr i za kilka linków

ps. nie ważne jakie narzędzie - ważne jakie miejscówki

no tak ale dziesiątki tysięcy? Ty tak linkujesz? :)

Takie tematy powinny być od razu usuwane.

Powiedz no mi kolego czy Xrumer ma zhakowaną/usuniętą stronę sprzedażową? Z tego co widzę można go kupić bez problemów - przelewasz odpowiednią sumę do autora oprogramowania a on w zamian przysyła Ci licencję i możesz bez ograniczeń korzystać z softu. Następnie puszczasz blasta - jednego, drugiego, setnego na różnych listach i na różne strony testowe i wtedy wiesz co działa, czy działa i jak działa.

PROSTE JAK BUDOWA CEPA!

cep.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności