Skocz do zawartości

Czy linkowanie strony docelowej za pomocą Xrumer daje efekty?

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

a nie wyczuwasz ironii u kolegów ?

Wyczuwam trochę ironii, ale prześledziłem wiele tematów na tym forum i wielu ludzi wypowiadało się że linkować można ile się chce nawet setki tysięcy linków dziennie, bez sporego linkowania nic się nie wypozycjonuje, stąd się pytam :P

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

linkować można ile się chce nawet setki tysięcy linków dziennie

pewnie że można, a kto zabroni? można i milion dziennie tylko po co i jakie z tego będą efekty?

porównaj sobie kilka stron z topów w narzędziach typu majestic i zobacz rozkład i przyrost linków wtedy może jakieś wnioski wysuniesz

linkować można ile się chce nawet setki tysięcy linków dziennie

pewnie że można, a kto zabroni? można i milion dziennie tylko po co i jakie z tego będą efekty?

porównaj sobie kilka stron z topów w narzędziach typu majestic i zobacz rozkład i przyrost linków wtedy może jakieś wnioski wysuniesz

Wiem ile powinno być - standardowe linki z artykułów i stron głównych do 15 max dziennie, profile TrustRank do 30

według mnie i zebranej przeze mnie wiedzy to są liczby optymalne, co o tym sądzisz?

Nie ma czegoś takiego jak optymalne liczby. Jedna strona potrzebuje 100 linków a inna 100000 :D

A co jak co trzy dni linkujesz? to wtedy 45+90?

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

Siedzisz w afiliacji że potrzebujesz takich hurtowych ilości? :)

nie po prostu jestem młodym pozycjonerem i chcę dobrze pozycjonować, takie mity tworzą mętlik w głowie ;)

XR to soft kóry potrafi wiele, w nieodpowiednich rękach może narobić wiele złego, w odpowienich może być narzędziem do zdobywania wartościowych linków. Czasy włączenia start/stop w XR się skoczyły, teraz do tego automatu trza użyć głowy i wtedy są efekty i to nawet na stronach docelowanych czy klientów.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Wiem ile powinno być - standardowe linki z artykułów i stron głównych do 15 max dziennie, profile TrustRank do 30

według mnie i zebranej przeze mnie wiedzy to są liczby optymalne, co o tym sądzisz?

i tak i nie, dla jednego projektu mogą to być 3 linki dziennie dla drugiego 30, piszesz tu o jakimś schemacie który raczej dobiera się indywidualnie do każdego projektu (z reguły im mniej tym bezpieczniej ale może nie starczyć na efekty przy trudniejszych frazach, chociaż z tym bezpieczeństwem też teraz jest różnie). Może najpierw przeanalizuj konkurencję i zobacz tak jak napisałem wcześniej : ile linków, jakiej jakości posiadają ich przyrost itp. zrób analizę on-site zobacz jak linkują wewnętrznie, porównaj tak kilka stron z topów jednej branży a juz będziesz mniej więcej wiedział na czym stoisz

Czytam to co piszesz, bo muszę dodatkowo zobaczyłem Twoje filmiki na YT.

1. Najpierw piszesz, że znasz się na SEO, masz doświadczenie i sukcesy, robisz quiz z pytaniami i odpowiedziami kuriozalnymi później się dziwisz czemu temat w dziale dowcipy.

2. Zakładasz no non stop niepotrzebne tematy gdzie po prostu kpisz z naszej inteligencji

Czytaj to forum, więcej pokory i wysil się odrobinę na zrobienie własnych testów. Soft niema nic do rzeczy to tylko narzędzie, przy odpowiedniej modyfikacji xRumer może zdobywać i wartościowe linki i totalne śmiecie, tylko Ty decydujesz gdzie linkować, w jaki sposób, jakie miejscówki.

Pajacowanie zostaw dla YT większość stałych uzytkownikow tego forum są w wieku Twoich rodziców więc odrobinę szacunku do doświadczenia bo wiedze aktualnie posiadasz zerową a beż pokory, własnych testów i umiejętności czytać miedzy wierszami tak i zostanie.

SEO to testy, testy, testy.

Uprzejmie proszę nie pisać gdzie popadnie Twój temat to żadne aktualności, ostatni raz przenoszę

"a so tam u fas?" :D

Jebbłem! :D

"A firmy, które posukują większej ilości pracowników (...) Więc ruscie xxxx!"

Ideatorze! Mistrz Krzywarączka przy Tobie wymięka!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności