Skocz do zawartości

Czy linkowanie strony docelowej za pomocą Xrumer daje efekty?

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wszystkich, którzy poczuli się urażeni przepraszam, z nikogo nie chciałem kpić tylko zdobyć odpowiedzi na nurtujące mnie pytania które wynikły z tematu o QUIZ gdzie wszyscy pisali mi że takie White SEO które ja stosuje jest nieefektywne i że trzeba jechać z "Black"

Zarówno artykuł jak i QUIZ oparłem na wynikach jakie osiągałem, pozycjonowałem różne strony różnymi metodami, te zawarte w artykule czy w QUIZ były skuteczne (jeśli myśleliście że wyssałem to sobie z palca to się mylicie)

Jeszcze raz wszystkich urażonych przepraszam i podkreślam że moje pytania wynikły z tamtej dyskusji, życzę wszystkim powodzenia w pozycjonowaniu w 2015 :)

Sukcesów i samej satysfakcji! :)

s_matysik Sądzę, że tak nowatorski, bezkompromisowy i jak mniemam skuteczny biznesmen powinien XR po prostu mieć ! Poza tym, pomyśl ... nagrasz parę szkoleń na YT z magicznym Xrummmmmmerem i już się zwraca. Ma bardzo podrożeć nawiasem mówiąc. Przyjacielska rada - bierz ! A teraz najważniejsze ... w ciszy bez rozpraszania się niczym absolutnie (tyczy to również tego forum) w kilka tygodni opracujesz startegię linkowania, że tutejszym prześmiewcom oko zbieleje. Trzym się, szacuneczek.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Czy naprawdę tak ci trudno zrozumieć , że nikt ci niczego nie powie. Max wytłumaczył dlaczego. Zastanów się i pomyśl logicznie. Ci którzy w tym siedza na całego od wielu lat "spalili" na samych testach setki/tysiące domen ( przelicz to sobie na $ ), kolejne tyle poszło na serwery, dołóż softy,proxy,capche itd. Nie liczę juz czasu, nieprzespanych nocy. I naraz przychodzisz Ty , młoda gwiazda która chce zostać "dobrym pozycjonerem" i wszyscy maja to wszystko olać i podać Ci na tacy.

Gdybyś posiedział tu grzecznie z 2-3 lata , i potem na PW kogoś poprosił o pomoc być może byś ja uzyskał. Być może.

W którymś z Twoich poprzednich, idiotycznych wątków Blake chyba nie wytrzymał i podał Ci najprostszy sposób. To powinieneś na drugi dzień kupić 10 domen , wybrać jakąś średnia frazę i próbować. W kolejnym dniu kolejnych 10 domen i dalej na innej frazie.

A tak to sam tracisz czas, nam go odbierasz ( choć przynajmniej można sie posmiać ).

Bierz się do roboty a nie pytaj.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Niema czegoś takiego jak Wite czy Black jest skuteczne i nieskuteczne SEO.

Niema SEO bezpiecznego bo za każdy link w ocenie Google nienaturalny można dostać filtr, o BANAch lepiej poczytaj za co strony taką karę dostają.

Wszytko poza AdWords i optymalizacją w/d ich ustawień dla Google jest niezgodne z regulaminem.

Nie powielaj kolejnego mitu jak by White SEO było skuteczne wszyscy by tylko tak pozycjonowali, problem taki, że to wszytko pic na wodę. White SEO w rozumieniu Google to zrób wartościową stronę z unikalnym contenetem i czekaj aż inni będą do Ciebie nieodpłatnie linkować.

Jeśli największe polskie portale stosują na przykład web cloaking, to o jakim White Ty mówisz, przeanalizuj TOPy to zrozumiesz.

Pewnie większość osób tym zainteresowanych pojmuje:

- WhiteSEO jako "ręczne dodawanie do katalogów, blogów itd :pisze:

- BlackSEO jako dodawanie przy użyciu oprogramowania w tym Xrumer jako najbardziej black :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności