Skocz do zawartości

Samodzielne pozycjonowanie?

Mamrot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podstawowym problemem w tej dziedzinie jest obecność na rynku całej masy hohsztaplerów (o ile tak się to pisze) wywołany olbrzymim niedoborem 

wiedzy na temat tego jakie działania skuteczne i właściwe w pozycjonowaniu

przysłowiowy piekarz naprawdę nie wie od czego zacząć komu zaufać i najczęściej jest oszukiwany przez różnej maści oszołomów 

przez co ogólna opinia o profesji jest łagodnie mówiąc wątpliwa 

programy.zagrosze.com - musisz napisać program ? zrobimy to za Ciebie ;)

pisanie programów na zamówienie, zaliczenie, zlecenie...

Bo to nie jest księgowość, gdzie masz czarno na białym napisane przepisy i możesz każdego sprawdzić czy wg aktualnych przepisów/wytycznych działa. Pozycjoner już z definicji jest "oszustem" - tylko trzeba ich jeszcze podzielić na 2 grupy - jedne oszukuje google a drugi klienta :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

czarno na białym napisane przepisy i możesz każdego sprawdzić czy wg aktualnych przepisów/wytycznych działa

Ale nie masz tu na myśli polskich przepisów, prawda?

:)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Mogą być i polskie, do czegoś można się odnieść. W przypadku SEO to nawet to co mówią pracownicy googla to przeważnie jest kłamstwo.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W ich wypaczonych ślęczeniem nad kompem mózgach powstała chora idea,  że Janek hydraulik będzie siedział całymi dniami nad stronką, pisał bardzo przydatne artykuły, dbanie o stronę, dopieszcznie jej zgodnie z wytycznymi G  będzie stanowić sens jego życia, a tu g*wno, Janek aby zarobić na chleb musi się grzebać w g*nach, a strona jest dodatkiem do jego pracy, która ma mu ewentualnie pomóc w zdobyciu klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności