Skocz do zawartości

Nowy algorytm google mobile-friendly search results

WebReklama

Rekomendowane odpowiedzi

najlepsze jest to, że takie powiadomienie dostało też kilka witryn, które powstały już jako responsywne

Mam kilka takich kfiatków. Algorytm google do oceniania mobilności witryny jest bezbłędny, tak jak samo google.

Dlatego to powiadomienia trzeba wsadzić sobie w buty - można uzyskać dzięki temu kilka cm wzrostu.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Ma ktoś może taki problem, że w PageSpeed Insight ładuje wersje mobilną poprawnie (oddzielny szablon dla Mobile) a w Mobile Test ładuje wersję dla Desktopu?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Tak, dotyczy to tylko urządzeń mobilnych :)

Najczęstsze problemy (w przypadku 'kilku' moich stron) to:

mała czcionka

nie określony obszar dla urządzenia

linki za blisko siebie

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności