Skocz do zawartości

Nowy algorytm google mobile-friendly search results

WebReklama

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

No pomyślcie logicznie, jak strona mobile friendly była w czarnej ( )( ) to po zmianie algo nagle nie będzie w topach.

Jest to teraz po prostu jeden z wielu czynników, który przy podobnym rankowaniu stron ustawi ją wyżej.

No chyba, że się mylę i zrobią tak, że strona za samo dostosowanie pod urządzenia mobilne przeskoczy adwordsy, wtedy kolejny raz G pokaże, że dno jest jeszcze nie osiągnięte ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Eh... nie ma to jak eksperckie wpisy na wp :) Szczególnie zdanie z samego nagłówka...

Do tego dochodzą liczne blogi, strony poradnikowe i wiele wiele innych, które mogą z dnia na dzień zniknąć z wyników wyszukiwania mobilnego, a przynajmniej pojawić się w nich znacznie niżej

a mi spadło, a mi wrosło... jesssuuuu... weźcie się do roboty, a nie na forum marudzicie :)))

a w ramach tematu, licze na to, że w mojej branży wywalą chociaż dla mobilnych kolesia z top1 co stronę ma z polowy lat 90-tych....

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności