Skocz do zawartości

Vouchery google za 5 zł

Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kusi mnie zakup poprzez allegro paru voucherów google. Czy one są wporządku, czy są jakieś problemy z nimi ?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Dlaczego - można je wykorzystać do tego momentu - ja dostałem taki od home i działał daleko dłużej niż jego termin ważności. W każdym razie kasy nie kasowali :) Aczkolwiek google chyba zaczyna walczyć z takimi praktykami jak sprzedaż DARMOWYCH przecież Voucherów, więc ta "usługa" jest coraz bardziej ryzykowna.

A temat to raczej do ADWORDS nie?

Witam

Kusi mnie zakup poprzez allegro paru voucherów google. Czy one są wporządku, czy są jakieś problemy z nimi ?

Problemów nie ma.

Ale faktycznie ta fala voucherów jest ważna do końca czerwca - tylko że d końca czerwca trzeba je zapoczątkować. Kasa po 30 czerwca nie powinna zniknąć, ale

NIEZBADANE SĄ WYROKI GOOGLA.

Czy one są wporządku, czy są jakieś problemy z nimi?

Zwykle jest OK, choć pojawili się także magicy czarujący kody samodzielnie. Proponuję nie robić zakupu kontrolnego a po nim jednorazowo kupić resztę, lecz kupować partiami.

Podpowiem, że cena 5zł nie jest niska.

ja dostałem taki od home

Kody Home.pl różnią się od tych powszechnie dostępnych. Różnice są we wszystkich parametrach:

- konieczności wpłaty aktywacyjnej konta (w home.pl nie ma jej; w darmówkach sprzedawanych po 5-40 zł istnieje konieczność aktywacji konta - podania numery karty kredytowej lub dokonania wpłaty min. 40zł na każde konto);

- kwota nominalna vouchera (home.pl - 200zł-20zł aktywacja=180zł; edycja powszechna - 30 funtów aktywowane osobno)

- ważność voucherów;

Jeśli chodzi o ważność vouchera, to jest sporo niekonsekwencji lub nieoficjalnych zróżnicowań edycji. Home.pl rozprowadzał rzekomo tylko do końca maja (tak stoi w regulaminie do tej pory), jednak robi to nadal. Wszystkie kody z Home.pl są respektowane i nigdzie nie ma daty ich ważności.

Data ważności voucherów promocyjnych o wartości 30 GBP to 30.06.2006. Rzekomo kwotę doładowania trzeba wykorzystać w ciągu 14 (lub nawet 30) dni od otwarcia konta, ale niektóre przypadki przeczą tej tezie.

We wszystkich edycjach promocji voucherowej organizator zastrzega prawo zmiany warunków promocji i zaprzestania jej w dowolnym momencie bez podania przyczyn. Tak więc wszystkie parametry są orientacyjne.

pzdr, Pozycjoner.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności