Skocz do zawartości

Nie węsze spisku

jamesisko

Rekomendowane odpowiedzi

Również zauważyłem podobne zjawisko.

U mnie pod różnymi słowami były różne wersje opisów. Optymalizacja kodu miała miejsce ponad miesiac temu.

Wydaje mi się że nie mielismy dawno pełnej synchronizacji DC... Czekam też od dawna na wyrzucenie nowego/akualnego PR do paska, bo kilka nowych sajtów od kilku miesiecy wisi z PR0...

Ta Google szaleje - najpierw cachuje nowy kontent - pozycja idzie w górę, później nie wiedzieć czemu wywala. Pozycja w dół.

Najgorsze jest to, że wyslałem już fakturki za wbicie nowych stronek a one teraz spadły :P a na dobrą indeksację linków też trzeba teraz sporo czekać.

U mnie stronka w dół - naszczęście konkurencji, więc ja w górę :P

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

A mi sie przydazylo zmniejszenie zaindeksowanych stron z ponad 10k do stanu sprzed tygodnia 600 stron

U mnie z 190k na 27k :) Mega masakra bo to sklep internetowy i od ilości site zależy odwiedzalność :) Kiedy to wróci do normy??

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

Co do synchronizacji DC, zauważyłem od kilku tygodni takie prześwity, z reguły i z grubsza co tydzień więc wyglada na cykliczne.

Mianowicie pokazują mi się wyniki różne o 60 pozycji, stronka jest na 110 pod hasłem "noclegi", (linków coś koło 400 lokalizacji, obchodzi okragły roczek) ale średnio raz na tydzień podskakuje na +/- 45 pozycje (tak jakby przełączenie dc) po czym po 1-2 dniach wraca do normy czyli na 110.

Całkiem jak młode dziewcze, tak jakby chciała się przełamać a nie mogła. Całkiem jakby G się zbierał do zaktualizowania ale w ostatniej chwili rozmyślał, pozostaje czekać cierpliwie bo nic innego mi nie przychodzi mi do głowy.

Pozdrawiam wszystkich i Aloha

Prawdziwy inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.

master

ja tak w lutym miałem 56 tyś później 600 (słownie sześćset stron)

pózniej skok tak na koniec lutego do 80 tyś później spadek do 20 tyś

a teraz oscyluje tak pomiędzy 120 tys do 80 tyś pieprz....... google mam ich dość

najlepiej patrzeć na merlin teraz ma 3,4 mln a w najgorzym momencie miało 800 tyś.

raczej nikt nie ma wpływu na to co robi zleperowane google

trzeba sie znieczulić :) i czekać

no chyba że Erbit on może wiedzieć :)

decent

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności