Skocz do zawartości

Miszczoska oferta

Siciliano

Rekomendowane odpowiedzi

Otrzymane dzisiaj od niedoszłego klienta:

"Witam.
Chciałbym zamówić u pana serwis www, składałby się on z ok 300- 400 artykułów, nie kródszych niż 3 tysiące znaków każdy. Dotego jakaś fajna skurka oraz różne bajery, slajdery i co tam jeszcze pan wymyśli. Czy kwota 350 zł wystarczy? "

Potrzebujesz linków? Pisz!

No przecież na coś wystarczy :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

WordPress, darmowy szablon z bjerami, plus jeden synonimizowany tekst zmieszany na 400 artykułów - da się zrobić :) Będzie zaplecze jak ta lala :D

Takie oferty niestety zdarzają się, ostatnio trafił do mnie 'klient', który chciał jakiś tam serwis gdzie trzeba by zastosować autorskie skrypty i ogólnie sporo zabawy + koszty dość wysokie. Mówił, że jestem trzecią osobą do której się zgłasza bo poprzednie dwie były nierzetelne i nie potrafiły zrobić tego co on chce. Okazało się, że poprzednim dwóm osobom oferował całe 200zł (one się zgadzały na to!), a na mnie się obraził jak powiedziałem, że powinien to pomnożyć jeśli chce żeby ktoś to zrobił.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Da się zrobić, tylko zamieść ogłoszenie dla copywriterów, coś w stylu "Zlecem durze ilości txtów. Niska cena bo teksty sie pisze szybko i bez problemuw można zrobić 100 dziennie. 10groszy/1000 znaków. Na jednym txt to asz 30 groszy! Tekstów jest 400 możerz w 4 dni zrobić 120 złotych!"

:D

SEOpisanie - seo copywriting i nie tylko...

Nie będę nawet wspominał o oferty pracy na pełen etat (tzn. nieformalnie na etat), z oszołamiającym zarobkiem 600 zł na miesiąc.

InPost?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności