Skocz do zawartości

Strony typu AHREFS - którą wybrać?

magpieldz

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, poszukuje stron podobnych do Ahrefs do analizowania w jaki sposób działa konkurencja. Fajnie by było gdyby usługa była troche tańsza niż oferowana przez Ahrefs, moglibyście coś polecić?

Głównie zależy mi na analizowaniu linków prowadzących do stron konkurencji.

Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedz.

Pozdrawiam

Mam ten sam problem. Ahrefs daje mi najlepsze wyniki (lepsze niz majestic), ale cena jest zaporowa, jak na uzytek hobbystyczny (przynajmniej dla mnie). Spróbuj ewentualnie monitorbacklinks. Webmeup u mnie daje fatalne wyniki. Za to ten openlinkprofiler wyglada obiecująco! Wcześniej go nie zauważyłem.

• 4 tygodnie później...

jak na uzytek hobbystyczny [ ... ] o analizowania w jaki sposób działa konkurencja.
Trochę dziwne hobby :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jeśli wspomniane narzędzia są za drogie, a Ty potrzebujesz ich tylko do celów hobbystycznych, spróbuj triala na

https://monitorbacklinks.com/

i Linkk Detox - link do jego 7-dniowego triala to

https://cemper.co/trialtopnav

Wystarczy Ci, jeśli raz wykonasz porządną analizę Link Detoxem, a potem raz na jakiś czas zerkniesz na nowe linki konkurencji. W MonitorBacklinks co tydzień będziesz dostawał mailowe powiadomienie o nowych linkach konkurentów. Zobaczysz wtedy, czy jest w ogóle sens śledzić ich działania po to, aby znaleźć ciekawe pomysły na linki do siebie.

Dawniej pokazywał większość linków, tylko nie można było np. wgrać danych z innych narzędzi. To co dokładnie jest w tym raporcie, skoro jest niby cały, ale pokazuje 10 linków?

Masz rację. Właśnie założyłam nowego triala i jest 10 dostępnych linków :/ To póki co zostaje MonitorBacklinks. Tylko od razu napiszę, że po dodaniu swojej strony i kilku konkurentów, dane o konkurentach mogą być dostępne dopiero następnego dnia - tak przynajmniej było u mnie.

To pewnie tak było. Ja po trialu dokupowałam pojedyncze kredyty i nie sądziłam, że wprowadzą aż takie ograniczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności