Skocz do zawartości

Szukam bota do spamowania forum

magpieldz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

poszukuję programu który będzie automatycznie zakładał tematy na wybranych przeze mnie forach internetowych. Konta mogą być tworzone ręcznie, linki dodawane również. Nie będzie to wykorzystywane w celach pozycjonowania. Interesuje mnie tylko aby program dodawał naprzemniennie 5-10 tematów do takiej liczby ogólnej jaką mu ustawie, po czym przechodził do następnego forum.

Czy któryś z użytkowników zna taki program?

Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Pozdrawiam

Spamowanie w tym przypadku słowo nie odpowiednie, automatycznie rejestruje profile na większej lub mniejszej ilości CMSow, z większa lub mniejsza skutecznością robi : ( kolejnosc przypadkowa) Xrumer, Xneolinks, XseoN, GSA, Senuke, xJomer, K2submitter, DonLinkage i wiele innych softów. Polecam lekturę działu narzędzia.

Zennoposter owszem , z szablonem pod każdy CMS który sam musisz napisać lub kupić. Jak już polecać Zenoposter to również można polecać StickSubmitter, HumanEmulator, Ubot i inne tego typu gole silniki bez szablonów. Co nie zmienia faktu, że Zenek jest jednym z najlepszych softów jak ktoś potrafi pisać szablony lub ma kasę na ich kupienie i ciągła aktualizację.

Zennoposter owszem , z szablonem pod każdy CMS który sam musisz napisać lub kupić. Jak już polecać Zenoposter to również można polecać StickSubmitter, HumanEmulator, Ubot i inne tego typu gole silniki bez szablonów. Co nie zmienia faktu, że Zenek jest jednym z najlepszych softów jak ktoś potrafi pisać szablony lub ma kasę na ich kupienie i ciągła aktualizację.

A jaki jest orientacyjny koszt szablonu pod każdy CMS? :)

Ile tych forów jest? Jeśli przy logowaniu nie ma żadnych zabezpieczeń js, flash to można to napisać w php i będzie taniej. z drugiej strony możesz wykorzystać zakupiony program jeszcze w innych celach.

Jeśli dobrze zrozumiałem to themaposter sprawdzi sie w 100% plus dodatkowo wyjdzie najtaniej i jest z tego wszystkiego chyba najprostszy w obsłudze.

Edit: to i przy okazji zapytam jak to właściwie jest z tym "zenkiem", pisząc "szablon pod cms" macie na mysli iz moge kupic/napisac szablon pod np. k2, zendesk, jakis katalog, forum cokolawiek i nastepnie zwyczajnie operowac na listach do tych skryptów jak np. w gsa? Zawsze jakos miałem wrazenie ze to działa bardziej na zasadzie 1 szablon/strona no i nawet jeśli jest opcja ze robie 1 szablon pod jeden skrypt to z tego co kojarze zennoposter raczej demonem predkości nie jest i zaoranie nawet np. 1k guestbookow jest niczym "misja na marsa"? Wiem że wszystko znajde w odpowiednim temacie, no ale był bym wdzięczny gdyby ktos mi na szybko, w 2-3 zdaniach strescił co i jak.

Zenek jest jak dobra i niezawodna nagrywarka z dawnych czasów. Jak dobrze nagrasz, dobrze odtworzy.

Tak w skrócie.

Tu albo trzeba mieć wiedzę/umiejętności na stworzenie własnego nagrania albo kasę i osobę do zrobienia tego za Ciebie.

Jeśli chodzi o prędkość to zależy od wersji ZP, serwera, jakości szablonu, jakości listy, jakości i ilości proxy itd.

Zenek nie służy do obsługo GB. To nie misja na Marsa a czysta głupota :)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

GB podałem jedynie dla przykładu :D chodziło mi ogólnie o to ze w teori GB sa proste "w obsłudze" dla softu, (pomijając na chwile całą reszte)przy czym i tak był by to żmudny proces więc silniki, gdzie wymagana jest rejestracja, potwierdzenie maila, logowanie, skakanie po stronie, uzupełnianie profilu, zakładanie bloga, tematu na forum etc. w tej samej ilości 1k to w ogoloe juz jakaś abstrakcja. No ale zostawmy może to...

Zapytam może inaczej... "zenek" sprawdzi sie w przypadku np. zakładania nowych tematów na setce for korzystajacych z jakiegos mało popularnego silnika, którego nie znajdziemy w tańszych/popularniejszych softach, i równierz nie damy rady w nich napisac szablonu z uwagi na np. kodowanie niektorych elementów w js? Czy tu równierz mija się to z celem...

Zapytam może inaczej... "zenek" sprawdzi sie w przypadku np
Zenek, to program oparty o przeglądarkę jak czynnik roboczy i szablony jako sterowniki. Jego główne działanie polega na wypełnianiu pól formularzy i klikaniu w akcje i jak sądzę jest wstanie obsłużyć większość operacji realizowanych w przeglądarce przez "człowieka". Jednak musisz posiadać "sterownik" = "szablon" pod dany skrypt.

Szablony możesz pisać samemu, ale wymaga, to IMHO MINIMUM dobrej znajomości mechanizmów działania formularzy jako elementów interaktywnych stron www.

:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@midus

Zennoposter jak najbardziej nadaje się do rzeczy "specjalnych", to jest właśnie jego moc.
W sieci jest trochę filmów, pooglądaj na początek.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

poszukuję programu który będzie automatycznie zakładał tematy na wybranych przeze mnie forach internetowych. Konta mogą być tworzone ręcznie,
Mogę też zaoferować napisanie programu pod Windows który będzie realizował takie zadanie na zasadzie:

- wprowadź listę kont for adres::login::haslo;

- określ listę anchorów interesujących Cie działów w jakich ma publikować wpis ;

- wprowadź tekst z synonimami lub bez do publikacji;

- [ Publikuj ]

Ale taki dedykowany program w tym wypadku dla jednej osoby wyszedł by stosunkowo drogo. Chyba, że zbierzesz odpowiednia grupę wtedy koszt jednostkowy będzie relatywnie niski.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności