Skocz do zawartości

Na czym zarabiacie ? :)

albert

Rekomendowane odpowiedzi

Zapytałem bo zauważyłem, że ostatnio na potęgę powstają np. katalogi stron, ogłoszeń itp. tylko po to by ktoś kto przypadkiem tam wpadnie zlitował się i kliknął w reklamkę. Przy 100 odwiedzinach dziennie i tak nawet na piwo nie starcza, więc pytam po co ? :) Chyba, że jest niepisany układ, że każdy kto się dopisuje klika na reklamkę, taka forma opłaty :)

hmm tez o tym slyszalem ale to jest chyab tylko mit

Żaden mit. Wstaw AdSensa a momentalnie będziesz miał odwiedziny Googlebota, zarówno tego od Adsense jak i zwykłego. Zwłaszcza wszędzie tam gdzie jest AdSense. No ale podniecać się tym aż tak nie trzeba.

Chyba, że jest niepisany układ, że każdy kto się dopisuje klika na reklamkę, taka forma opłaty :)

Totalna bzdura. Widać niewiele czytasz forum, albo nie potrafisz wyciągać wniosków. Zastanów się np. po co jest tyle katalogów na których nie ma żadnych reklam...

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Żaden mit. Wstaw AdSensa a momentalnie będziesz miał odwiedziny Googlebota, zarówno tego od Adsense jak i zwykłego. Zwłaszcza wszędzie tam gdzie jest AdSense. No ale podniecać się tym aż tak nie trzeba.

eee tam. wstawilem tydzien temu na nowej domenie i do dzisiaj 'zwyklego' nie bylo :) więc te twoje MOMENTALNIE jakby nie mialo potwierdzenia :)

Totalna bzdura. Widać niewiele czytasz forum, albo nie potrafisz wyciągać wniosków. Zastanów się np. po co jest tyle katalogów na których nie ma żadnych reklam...

Czytam, czytam te wieczne narzekania, że kliki spadły :) choć może faktycznie coś z tym wyciąganiem wniosków u mnie nie tak, bo mimo przeczytania tematu odnośnie opłat w US od osób fizycznych dalej nie wiem, czy muszę się rozliczać co miesiąc czy wystarczy raz na rok z pit 37, no ale chyba faktycznie w takich sprawach najlepiej pozyskać info u źródeł :)

Czytam, czytam te wieczne narzekania, że kliki spadły :)

Widać, źle czytasz zaleeży od tematyki.

US od osób fizycznych dalej nie wiem, czy muszę się rozliczać co miesiąc czy wystarczy raz na rok z pit 37

kolejna sprawa której też nie czytasz a wałkowane to było 100-razy.

Jak nie zarabiasz więcej niż 2700 zł rocznie to możesz pit 37 a jak więcej to co miesiąc Pit 53.

To takie łatwe, tyle informacji o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności