Skocz do zawartości

Szukam wtyczki do Wordpressa

La-Bart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Poszukuję wtyczki do Wordpressa, która umożliwi mi przyjęcie zamówienia na odbitki.

Procedura standardowa:

1. Klient loguje się i Wybiera produkt

2. Wgrywa zdjęcia, które chce wywołać

3. Zdjęcia wrzucane są na FTP a ja dostaję info o zamówieniu

Generalnie normalny system sprzedaży online, tylko w odwrotną stronę trochę (klient musi wgrać foty).

A może jest jakiś inny system, który pozwoliłby na taki mechanizm? Wiem, że PrestaShop pozwala wgrywać pliki do zamówień, ale nie wiem jak to wygląda w momencie np 100 plików.

• 1 rok później...

Dzień dobry.

Od jakiegoś czasu jestem właścicielem małego sklepu i powolutku poznaję wszelakie opcje związane z woocommerce. Nurtuje mnie jedna rzecz której nie potrafię ustawić i zastanawiam się czy jest to problem bo nie mam dodatkowej wtyczki czy po prostu dlatego, że nie ogarniam całego oprogramowania. Chciałbym by towar wystawiony w sklepie był kupowany dopiero od pewnej sumy koszyka np od 250 zł. Jeśli klient uzbiera coś poniżej tej sumy to wyświetli się mu info, ze za niska suma. Czy potrzebuję do tego dodatkowej wtyczki? Jak to ustawić? 

Pozdrawiam 

Pit.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności