Skocz do zawartości

Wyprzedaż stron, domen, zaplecza...

ken

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ od dłuższego czasu nie zajmuję się rynkiem w Polsce i nie mam kompletnie na to czasu więc chętnie odsprzedam jednej lub kilku osobom, firmom domeny, serwisy, a nawet content bo nie miałem czasu nawet często go kiedyś powstawiać na strony a mam mnóstwo artykułów np z dziedziny finansów).

Sprzedam też fajną stronę profesjonalne-pozycjonowanie.eu która jest w top10 na profesjonalne pozycjonowanie i profesjonalne pozycjonowanie stron. Dobra cena dla kogoś kto zwłaszcza startuje w SEO, SEM - aukcja allegro

Mam też bardzo dużo innych domen, które niepotrzebnie mi leżą... np sporo domen finansowych i to wiele naprawdę topowych słów kluczowych w nazwie domeny więc sama domena ma wartość. Chętnie odsprzedam wszystko lub w dużych paczkach zainteresowanym aby się pozbyć tego czemu nie poświęcam uwagi i czasu... a ktoś może na tym zarabiać lub odsprzedać z zyskiem.

Szczegóły na priva proszę lub emaila biuro /malpa/ profesjonalne-pozycjonowanie.eu.

ps. Proszę o kontakt tylko poważne i zainteresowane osoby bo na bzdurne rozmowy nie mam czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności