Skocz do zawartości

Oceńcie stronę

Gość Mkgraf

Rekomendowane odpowiedzi

Nie podoba mi się totalnie.

Od slidera na górze do wykorzystanego fonta

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Ciemny prostokąt w sliderze jest mniejszy, niż pole tekstu pod nim, za małe są marginesy bloku "Szanowni..." (szczególnie górny) oraz bloków z prawej strony - takie niepoustawiane to wszystko... Menu jakby za bardzo zgniecione, logo w złym miejscu nie zwraca na siebie uwagi, w sliderze elementy niezbyt dobrze porozmieszczane (za dużo pustych przestrzeni w miejscach, gdzie powinien skupiać się wzrok). Może być z tego fajna strona, ale jeszcze trzeba trochę nad nią popracować :)

Profesjonalne stoiska targowe - https://kornet.pl Proste strony internetowe, loga, wizytówki... --> moje projekty.

Zacząłem czytać news po prawej stronie i zanim zdążyłem kliknąć na 'więcej' to mi on zniknął i nie można tego cofnąć, może i jestem starej daty, ale jak dla mnie za dużo tego tam lata... Czcionka za drobna, ciężko się czyta, ikonki " DOW FILMTEC, INAQUA" powinny być klikalne, nie tylko napisy pod nimi, i też takie miniaturowe, że ciężko trafić. Przechodząc na kolejne podstrony najpierw ładuje się jedna czcionka a za sekundę druga i wygląda to masakrycznie - skaczące teksty - no chyba, że takie było zamierzenie autora. Jeżdżące tło - przy dłuższym pobycie na stronie wyjątkowo denerwujące...

Pozdrawiam

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności