Skocz do zawartości

Czy to łatwe?

Sebaci

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dokladnie. nawet jezeli stworzysz cos co moze sie wydac kiepskie zawsze mozesz przekonac innych o tym ze to jest super !! ;-)

pozatym powiem Ci tak. nie wiem co dokladnie jest na stronach typu benchmark.pl czy jama mastaha ale domyslam sie ze w pedzie za nowosciami, testami i na sile pisaniem artow zapomnieli o podstawach. i tutaj jest twoja szansa. wiele razy wlasnie w ten sposob zaskarbilem sobie czytelnikow. mimo iz czest wpadali na moja strone tylko raz czy dwa razy (jeden user) zeby zasiegnac wiedzy na temat na ktory nie mogli znalezc odpowiedzi na wielkich portalach o tej samej tematyce. powiem wiecej. z wlasnego doswiadczenia wynika ze kiedy budujemy wielgasny portal obladowany informacjami czest pozniej nie ma juz czasu na wymyslenie czegos nowego bo trzeba pilnowac ludzi zeby srubowali to co juz jest. oczywiscie rozwija sie portal w momencie kiedy wychodzi cos nowego i istotnego (tak jak np avatarki w forach). nie wiem czy jasno sie wyrazam.... chodzi o to ze jak wyjdzie cos co wszyscy maja bo to sie robi standard to wtedy i ty musisz zlecic/zrobic sam to rowniez na swoim portalu zeby nie wypasc z obiegu przez braki technologiczno-merytoryczne.

tu wlasnie jest twoja szansa. zaznajom sie z trescia tych duzych portali i zobacz czego im brakuje. nie zastanawiaj sie nad tym zbyt dlugo bo sie zakrecisz. wynajduj tylko to co wydaje ci sie byc oczywistym bo jak znajdziesz cos czego nie ma ale jest tak zawile ze nikt o tym nawet nie slyszal to nawet sie za to nie bierz bo po co skoro i tak nikt nie bedzie tego szukal

a to czy sie uda zalezy juz tylko od ciebie. jak mawia moj brat :"Jak nie zagrasz to nie przegrasz ale i nie bedziesz mial szans na wygrana"

nie siedz i nie zastanawiaj sie nad tym czy dzialanie ma sens bo zawsze ma

pozdrawiam i do dziela. pochwal sie jak skonczysz.

ps. co do twojego pytania... czy jest sens robic cos czego jeszcze nie ma to odpowiem ci swoim nowym projektem juz wkrotce....;-)

Zastanawiałeś się kiedyś co możesz mieć za darmo?--->>>

darmoszka.com

Ku chwale mini.otwarty--->>>

katalogstron.darmoszka.com

Zapraszam do mojego kontrastowego katalogu --->>>

katalog

nie zastanawiaj sie nad tym zbyt dlugo bo sie zakrecisz.

a to czy sie uda zalezy juz tylko od ciebie. jak mawia moj brat :"Jak nie zagrasz to nie przegrasz ale i nie bedziesz mial szans na wygrana"

nie siedz i nie zastanawiaj sie nad tym czy dzialanie ma sens bo zawsze ma

Oj toż to sama prawda. Ja od prawie 3 miesięcy siedzę i myślę czy jest sens, czy warto, czy mi się to zwróci, itp. I im dłużej o tym myślę, tym bardziej w to wątpię. Więc jak masz dobry pomysł to bierz się odrazu ostro do roboty i napewno Ci się to zwróci :D

Pozdrawiam,

Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności