Skocz do zawartości

Pozycjonowanie zagraniczne - Brazylia

bogdanmicheliew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od jakiegoś czasu posiadam sklep internetowy zajmujący się sprzedaża kluczy do gier.

Moim pomysłem było stworzenie strony z różnymi darmowymi programami i umieszczenie na niej swojej reklamy. Ponieważ Polskie strony okazały się opłacalne dlatego postanowiłem uderzyć w rynek zagraniczny.

Stworzyłem stronę w języku portugalskim, jednak pojawił się problem ponieważ nie mam bladego pojęcia jak pozycjonować ją w google.com.br. Prosiłbym o jakieś wskazówki jak pozycjoner nowicjusz może podnieść sobie pozycje w tej wyszukiwarce.

Żeby nie zakładać nowego tematu zadam jeszcze jedno pytanie.

Na dobrych forach kasują tematy w których podaje się linki do stron z cheatami. Jeżeli w temacie ukryje link w ten sposób że zrobie białą czcionke na białym tle żeby nie było go widać, czy to zda egzamin ??

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności