Skocz do zawartości

Czemu służy taki spam ?

Chajd

Rekomendowane odpowiedzi

imo tzw parkowanie powinno byc karane i zakazane. nie ma tresci - nie ma domeny i tyle.

:D Przepraszam, ale rozbroiles mnie ta wypowiedzia. A co jest takiego zlego, nieetycznego i niemoralnego w tym, ze ktos wykorzystuje domene do niegbo nalezaca w ten sposob??

Zakazmy dzialac posrednikom ubezpieczeniowym !! Zero tresci, zero wlasnej oferty - same reklamy innych firm i jeszcze kase biora.

Zakazmy dzialac wszystkim, ktorzy zarabiaja wiecej od nas bo tylko nasze metody sa w 100% etyczne i zgodne z sumieniem kazdego godnego obywatela IV RP.

Przepraszam, ale ponioslo :) Po prostu wlos sie jerzy na glowie kiedy sie slyszy, ze osoby, bedace na forum o oszukiwaniu wyszukiwarek zaczynaja prawic moraly o tym co powinno byc karane w necie, a co nie :)

imo tzw parkowanie powinno byc karane i zakazane. nie ma tresci - nie ma domeny i tyle.

To podlicz proszę Tomek, ile zaindeksowałeś świeżo kupionych domen z zerową treścią i dwoma keywordami w <h1> (+ewentualnym qlwebem), żeby nabijać wiek serwisu do momentu zapełnienia contentem, a dopiero potem mów co powinno być karane.

Banować parkowanie? Okay, ale wyindeksować też wszystkie Wasze śmieci w subdomenach, które nazywacie "zapleczem", nie rozumiejąc, co oznacza termin "zaplecze". Karać parkowanie? Przecież to już jest naturalnie karane. Nie ma treści - nie przybywa naturalnych linków. Nie przybywa naturalnych linków - słabsza pozycja.

Pozdrawiam, J.

Przepraszam, ale ponioslo :) Po prostu wlos sie jerzy na glowie kiedy sie slyszy, ze osoby, bedace na forum o oszukiwaniu wyszukiwarek zaczynaja prawic moraly o tym co powinno byc karane w necie, a co nie ;)

Cash wyjales mi to z ust

ostatnio tez powiedzialem klientowi bo on do mni:...ale wie pan jak spadne w wynikach to zwrot kasy itd..

ja mu na to :..panie Kaziu ..pan oszukuje klientow ze pan najlepszy a ja probuje oszykac wyszukiwarke ze pana stronka jest pierwsza po bogu..

na co klient: ..no wie pan .. nie myslalem ze wpedza mnie pan w afere kryminalna .. ;)

:rotfl:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności