Skocz do zawartości

KYLOS.PL Omijajcie dużym krokiem

Liszek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie

Odradzam wszystkim szczerze HOSTING i usługi firmy Kylos.pl

Poprostu maskara. Miałem u nich jedną domenkę (z hostingu dawno zrezygnowałem ze wzgledu na przerwy w działaniu serwera). Chciałem przedłuzyć domenke. Zapomniałem zapłącić (brak dobrego systemu przypominania o wygaśnieciu domeny). Zapłaciłem w dniu wyłaczenia domeny. Czekałem prawie 2 tygodnie na odlokowanie a tu nic. Poprostu masakra. Telefonów nikt nie odbiera, a osoba na stoanoiwsku konsultanta mówi że admin nie jest dostępny nie jest na urlopie i tylko na mail można sie z nim kontaktować. PRzy czym prawie codziennie mnie informowano żę domena został odblokowana ale mósi nastapić propagacja zmian. Za każdym razem dzwoniłem do az.pl aby sprawdzićczy domena została wogóle przedłużona, co oczywiście za każdym razem kończyło się KŁAMSTWEM ze strony KYLOS.PL

Sprawa zakończyła sie tym że przedłużyłem domene w AZ.PL (drugi raz zapłacilem za przedłużenie)

Tak więc KYLOS.PL omijajcie szerokim łukiem.

Pozdrawiam Liszek

Liszek

Interesuje Cię nurkowanie

Potrzebujesz tłumaczenie cv na angielski?

Największa ilość ofert pracy w jednym miejscu: praca za granicą

to niech zwroca kase.

A jezeli posiadasz meila z informacja iz usluga zostala wykonana a faktycznie nie zostala bo masz na to dowod w postaci zaplacenia w Az i przedluzenia przez az, napisz im ze zadasz odszkodowania w innym wypadku zlozysz doniesienie o checi wyludzenia pieniedzy na rzeczy uslugi ktora nie zostala wykonana.

Nie omijaj ich łukiem poprostu nie pozwol im tak działać.

Jak tylko bedziemy omijali łukiem to zawsze takie osoby znajda takich ludzi.

Wiec wal do nich smiało, jestes na wygranej :D a mozesz dzieki temu niezle zyskać.

Powiedz ze z tytulu odszkodowania i wprowadzenia w błąd a takze narazenia na straty zadasz 1000 zł odszkodowania :P jak nie to zglaszasz do odpowiednich organow.

pozdro

Tak, z ciekawości wszedłem na strone kylos.pl, pomijam fakt, że design mnie się nie podoba to zaciekawiła mnie informacja na stronie "o nas":

Do naszej firmy należy obecnie ponad 0.11% całego rynku komercyjnych usług hostingowych w Polsce.

Nieco ponad 1 promil ( 0,11%) wszystkich Polskich firm hostingowych stanowi KYLOS! Nieźle :P. Jest się czym chwalić :D

A co do domeny to zrób tak jak kolega wyżej napisał.

Nie wolno tak po prostu oszukiwać/olewać klienta.

Pozdrawiam

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

Brak adresu, telefonu czegokolwiek

no co ty gadasz gadu-gadu jest :D i nawet admin jest dostępny, uderzaj Liszek uderzaj, bo zaraz wyłączy GG !

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności