Skocz do zawartości

byc moderatorem

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

bo nie wydaje mi się to dziwne

Nie twierdzę, że to dziwne tylko ciekawe i dość pomocne w badaniu skuteczności Anchor Tekstów z różnych serwisów, chyba że ktoś klepie na umór identyczny link wszędzie to wiele sobie nie pobada :mrgreen:

od dawna korzystam z takich wpisów

wobec tego sugeruję abyś został Moderatorem skoro o wszystkim wiesz :mrgreen:

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

wydaję mi się, że wszystkiego nie wiem, a nawet bardzo dużo rzeczy nie wiem. może mam kompleksy? skoro jednak ty wywnioskowałeś na podstawie tego, że wiem coś czego ty nie wiesz, że wiem wszystko to musisz mieć bardzo wysoką samoocenę. wiesz prawie wszystko :mrgreen: =D>

moderator nie musi wiedzieć wszystkiego. ma pilnować porządku, a na tym forum moderatorzy nic nie robią, więc nie widzę potrzeby ich istnienia szczególnie w takich ilościach.

wydaję mi się[...]

A mnie, że niektóre Twoje wypowiedzi stają się coraz bardziej nudne, szczególnie te które nic interesującego nie wnoszą do TEMATU DYSKUSJI.

moderator nie musi

Co musi, co powinien a czego nie, możesz zgłosić w dziale "Komentarze".

Jeśli nie masz nic więcej do powiedzenia na temat badania skuteczności Anchor Tekstów to omijaj ten wątek.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

moderator nie musi wiedzieć wszystkiego. ma pilnować porządku, a na tym forum moderatorzy nic nie robią, więc nie widzę potrzeby ich istnienia szczególnie w takich ilościach

Moderatorzy niejako "pracują" na forum więc po Twojej powyższej wypowiedzi wydawac by się mogło że dotyczy to:

Komentarze i sugestie na temat tego forum
chyba że sugerujesz powstanie nowego działu
uwagi na temat pracy moderatorów
(czy dobrze zrozumialem)

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

moderator nie musi wiedzieć wszystkiego

Jak najbardziej sie z Toba zgadzam.

ma pilnować porządku, a na tym forum moderatorzy nic nie robią, więc nie widzę potrzeby ich istnienia szczególnie w takich ilościach.

Widzisz, moderatorzy sa bardzo potrzebni i jednak pilnuja porzadku. Dotychczas raczej tutaj panowal spokoj i mila atmosfera, ale forum rozwija sie w dosyc szybkim tempie i coraz wiecej i czesciej zdarzaja sie posty wymagajace moderacji.

Ilosc moderatorow jest taka jaka jest i moze byc tylko wieksza, bo patrzac wlasnie na rozwoj forum coraz wiecej bedzie pracy przy utrzymaniu porzadku i atmosfery.

Moderatorzy niejako "pracują" na forum

Dokladnie, niejako *pracuja* tylko, ze robia to w sposob altruistyczny i jestem im wszystkim za to wdzieczny, bo przy takim rozwoju forum nie sposob jest miec kontrole nad wszystkim samemu.

Postaram się zrozumieć... #-o

Oczywiście na wesoło

1.Za mało dusimy ludzi :mrgreen:

2.Wielki Brat patrzy i to wystarczy 8)

A na poważnie

1.Ilośc jest wystarczająca a może bedzie niewystarczająca z czasem ze względu na pewien rozwój w planach (cichosza.... :) )

Pozdrawiam

Swoją droga odnoszę wrażenie że ludziom brakuje jedank Sado-Maso 8)

I jak tu tworzyć sympatyczne forum :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Na kożdym forum to samo.

Najpierw fajna atmosferka luidzie się kochają i modów prawie nie wiadać, jednak gdy forum zaczyna się rowijać pewne restrykcje stają się niezbędne do utrzymania jakiejkolwiek wartości merytorycznej, inaczej robi się burdel.

Na kożdym forum to samo.

Najpierw fajna atmosferka luidzie się kochają i modów prawie nie wiadać, jednak gdy forum zaczyna się rowijać pewne restrykcje stają się niezbędne do utrzymania jakiejkolwiek wartości merytorycznej, inaczej robi się burdel.

Fakt :)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Fakt

Wyborcza :)

a powaznie to rzeczywiscie ostatnio robi sie spory tlum, nie bardzo nadazam z czytaniem watkow, tym bardziej, ze sporo osob zaczyna od pytan zamiast od guziczka 'search'. ale coz, forum sie rozrasta i przed moderatorami coraz wiecej pracy. powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności