Skocz do zawartości

Moc swl nadal wielka czy coś innego

Gość Mkgraf

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybyś łaskawie...

Panowie.... po co te spinki? Co to, tydzień bez przepychanek to tydzień stracony? Myślełem, że naszym wspólnym przeciwnikiem jest jedynie słuszna wyszukiwarka, której imienia nie ośmielę się wymówić, ale nie, zamiast wspólnie przeć do przodu, to znowu robimy XVIII wiek i jak to wtedy Polacy, ciągniemy każdy w swoją stronę. Mało Wam rozbiorów? Nie wiecie, że w grupie siła?

A poza tym, jak mawiał klasyk: "tisze jedziesz - dalsze budiesz". Dajcie sobie po buziaku, umówcie na dobre piwo (np. wrocławski Spiż z pszenicznym browarkiem +pajdka chleba ze smalcem).

Życząc miłej soboty - kieruję się do pracy

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=%22xkbuvuw9sx7aacs%22

Widać , że o pozycjonowaniu a tym bardziej o testowaniu metod nie masz żadnego pojęcia.

Grochu ty chyba raczkujesz w tej zabawie co ? Posłuchaj Zgreda i It , masz darmową lekcję za free.

Jak małe dziewczynki. Panowie, to wy macie problem bo to wam nie działa optymalizacja. Zamiast wypłakiwać się do anonima z internetu, lepiej zastanówcie się czy w swojej nieomylności jednak nie robicie czegoś źle - h1 też można źle ustawić, ba, nawet herbatę można źle zaparzyć :)

SWL nadal mają się bardzo dobrze

1333561155_by_twistedqueen_600.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak, rozgryzłeś mnie.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie "inni" tylko ktoś kto nie potrafi właściwych wniosków wyciągać i omyłkowo uważa, że to zasługa swla.

1. Wplyw tagów H1 na pozycjonowanie jest obecnie znikomy - niemalże ze zerowy.

Robiliście kiedyś optymalizację pod long tail? Sama poprawa struktury nagłówków na stronach produktowych/kategorii potrafi podnieść ruch o kilka %, więc chyba jednak jakiś wpływ to ma.

Przecież napisał, że wpływ jest znikomy. Kilka % to może być taki efekt;)

2. Wpływ sitemapy czy pliku robots.txt podobnie.

Powiedz to tym, którzy mają zablokowane indeksowanie w robots.txt. Już kilka agencji pozycjonowało witryny z zablokowanym indeksowaniem.

Głupich nie sieją - sami się rodzą co nie dowodzi, że robots ma cudowny wpływ na pozycję.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Głupich nie sieją - sami się rodzą co nie dowodzi, że robots ma cudowny wpływ na pozycję.

Czekaj, czekaj jeśli błędna konfiguracja pliku robots.txt może uniemożliwić osiągnięcie jakichkolwiek wyników to chyba jednak robots ma cudowny wpływ na pozycje prawda?

Właśnie udowadniasz, że hamulec ma wpływ na przyspieszenie samochodu bo przecież jak się go wciśnie to auto się zatrzymuje zamiast jechać...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności