Skocz do zawartości

Moc swl nadal wielka czy coś innego

Gość Mkgraf

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wyłączenie i nic nie robienie

:D

Czyli uważasz, że zasługą swla jest wyłączenie i nic nie robienie? Sprawa jest prosta - zdjąłeś toksyczne linki i pozycja poszła do góry :D

Trochę inaczej :) Mylisz przyczynę ze skutkiem. Jak wyszło z niebytu to to zdjąłem :) A nigdzie było przez poprzedni rok...........:)

Jak to mówią dobry pozycjoner se poradzi zły powie ze nie działa

Przypominam sobie, że jakis czas temu mówiłeś o mrozach. ;) Sie nie da.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Przypominam sobie, że jakis czas temu mówiłeś o mrozach

Hahaha, już zapomniał, pewnie skorzystał z czegoś innego niż swl i mrozy mu puściły, no ale swl mają się dobrze i cały czas działają :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Przypominam sobie, że jakis czas temu mówiłeś o mrozach

Hahaha, już zapomniał, pewnie skorzystał z czegoś innego niż swl i mrozy mu puściły, no ale swl mają się dobrze i cały czas działają

O! Jesteśmy świadkami wielkiego wydarzenia .... No to chłopaki, po buziaku ;) W końcu .... "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem" :P

E: z wrażenia literówka poszła.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

No to chłopaki, po buziaku ;)

:usta:

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

no to już daleko doszliscie ... gaszę swiatło.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności