Skocz do zawartości

Katalogowanie opisy czy każdy ma być inny ?

vinal13

Rekomendowane odpowiedzi

Nie musisz. Nikt Ci nie narzuca, w jaki sposób masz działać. Ale to nie znaczy, że wszyscy wokół będą się z Tobą zgadzać i polecać to samo rozwiązanie, w szczególności dla początkującej osoby.

Mam automat co dodaje do listy Czarka i wszystkie wpisy są akceptowane, więc nie rozumiem po co mam używać półautomatu, dla utrudnienia życia?

Ale pewnie masz świadomość, że osoba początkująca nie ogarnie automatu, który obchodzi zabezpeczenia topowych katalogów, za dużo nowych rzeczy na raz.zastanawiam się też jak automat radzi sobie z kodami SMS?

Powiedzmy sobie ,że dla osoby początkującej półautomat będzie najlepszy na początek

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

stopień kontroli nad tym, gdzie te wpisy się pojawiają

To akurat zależy od listy :)

Dobrze skonfigurowany automat niczym nie odbiega od dodawania ręcznego.

No może poza jednym - czasem pracy.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

dla osoby początkującej półautomat będzie najlepszy na początek

Dla osoby początkującej nie będzie dobry ani automat ani półautomat.

Dla osoby początkującej będzie dobre wyrzucenie tych multikodów :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Kody trzeba wpisać przed katalogowaniem, większość sprzedaje kody nie przez SMS a można kupować hurtem wpisujesz w plik.txt do każdego katalogu. Na przykład szablon do zenka skonfigurowany jako odrębny bot dość łatwy w obsłudze, o wiele łatwiejszy jak SeoLight.

Dla osoby początkującej będzie dobre wyrzucenie tych multikodów

Tak byłoby najlepiej ;)

Wiem o tym, ale osoba poczatkująca przeciez bawi się pewnie jedną stroną lub dwoma na początek. Więc wątpie, że interesuje ją hurt. Zejdźmy na ziemie, to dział dla poczatkujących :)

Lexy chciała pomóc i wg. mnie jedyna słuszna opcja na sam początek.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Jeśli chodzi o multikody z Allegro to większość ma panel lub wbudowaną dodawarkę, cala dyskusja o lepszości półautomatów nie ma sensu bo to są automatyczne panele ( automatyczna dodawarka). Do SEOkatalogow panelu online nikt obecnie nie ma, ale i dodawać do takiej grupy nie polecam.

Jeśli masz seolight to tam jest baza synonimów, no chyba, że masz demo to tam może nie być takich funkcji. Stwórz po prostu parę tekstów synonimizowanych, nawet bez bazy da się to zrobić.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Mam pełną wersje właśnie się biorę za tworzenie tekstów synonimizowanych. Dziękuje za zwrócenie uwagi na tę funkcje SeoLight :) Tak w ogóle to świetny program jeżeli chodzi o dodawarki

Edit: I jest mały problem co do SeoLighta wchodzę w opcje generowanie unikalnych tekstów klikam generuj , podobieństwo ustawiam na 20 % i pojawia mi się ten sam tekst który napisałem. Tj. w ogóle nie zmieniony. Co robie źle ?

I jest mały problem co do SeoLighta wchodzę w opcje generowanie unikalnych tekstów klikam generuj , podobieństwo ustawiam na 20 % i pojawia mi się ten sam tekst który napisałem. Tj. w ogóle nie zmieniony. Co robie źle ?

Edit: Problem rozwiązany.. Wszystko śmiga pięknie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności