Skocz do zawartości

Co polecacie do nauki SEO?

whysoserious

Rekomendowane odpowiedzi

Sęk w tym, że jeśli podam jakie swoje domeny to ktoś może przetestować na niej blast kupiony za przysłowiową dychę. Więc dziwie się, że wy swoich jeszcze nie podaliście.

Sygnaturkę zmieniłem :)

nie martw się o takie rzeczy, jeśli ktoś ma działać na Twoją niekorzyść to raczej konkurencja w momencie gdy zajmujesz top1 a nie kilka osób, które przeczytają wątek, dobra wiadomość jest taka, że w większości przypadków nieumiejętne działanie depozycjonujące konkurencji działają jedynie na naszą korzyść

Usługi seo, zaplecze, link building, copywriting e-reklama

Najlepszy program partnerski, do 40 procent prowizji od każdej sprzedaży - sprawdź tutaj

Jest na forum kilka (przynajmniej jedna) osoba która mogłaby mi zaszkodzić, i wolałbym nie sprawdzać czy są skuteczni na moich własnych domenach :)

Poza tym- co z nami? Jest prawie 23 a my się kłócimy jak starzy politycy :) To tak jakby pisać że jestem niegodny zaufania, bo nie zmieniłem sobie obrazka- a może po prostu jestem brzydki? I dlaczego moje rady na forum są oceniane na podstawie

>oceny moich prywatnych wypowiedzi<, a nie od ich zawartości merytorycznej.

Dobranoc wszystkim

Na koniec tematu żarcik -nowe konto w drodze :)

I od razu napiszę- to żart, nie deklaracja ani podstawa do banowania :)

Brak czasu na nudne, powtarzalne zadania? Sprawdź szablony Zennoposter

I dlaczego moje rady na forum są oceniane na podstawie

>oceny moich prywatnych wypowiedzi<

A na jakiej podstawie mają być oceniane? :D Sorry, ale tutaj na "piękne oczy" nikt nie patrzy (albo na piękne oczy Pauliny). Pokaż co osiągnąłeś w SEO - i nie powinni to być klienci, bo chyba nie chcesz powiedzieć, że zabrałeś się za robienie klientów nie osiągając nic wcześniej na swoich stronach? Chyba że chcesz.... ???

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zapisz się na listy blogów seo i czytaj jakie informacje tam się pojawiają i wyciągaj swoje wnioski z tego. Jak są szkolenia korzystaj z nich - najlepiej tych darmowych, wszystkie poradniki jakie ludzie publikują - na początek te darmowe.

/jak masz pieniądze, korzystaj z tych płatnych chodź na początek darmowe ci wystarczą/

Nie jest to wiedza z górnej półki bo to co ważne każdy zostawia dla siebie, ale pozwoli ci i nie tylko tobie wyłapać coś interesującego i to co warto wykorzystać przy swoich stronach

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności