Skocz do zawartości

LITTLEBOXSTUDIOS

littleboxstudios

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z tym, iż osoby z którymi współpracuję prosiły mnie o umieszczenie gdzie można informacji:

Firma littleboxstudios.pl nie jest moją firmą. Właściciel strony "pożyczył" sobie nazwę, co właśnie próbuję wyjaśnić. Strona littleboxstudios.com.pl jest w budowie i jest to moja strona. Nazwy używam od 2011 roku, co w Sieci widać.

W związku z czym proszę zainteresowanych o kontakt PRV, nie przez stronę z "zapożyczoną" nazwą.

Copywriterowi strony .pl gratuluję pomysłowości w namingu.

Ale jaki to ma "związek z forum", że o tym komunikujesz ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Właściciel strony "pożyczył" sobie nazwę, co właśnie próbuję wyjaśnić.

Czyli mówisz, że nazwę masz zastrzeżoną i opatentowaną?

Nazwy używam również tutaj i wiele osób mnie myli z "tamtymi", również TUTAJ. Zatem TUTAJ o tym piszę. Zastrzeżona czy nie jest to nieetyczne i mało profesjonalne. Ktoś kto zajmuje się branżą nie powinien nazw kopiować, a wykazywać się kreatywnością i tworzyć własne ;)

wiele osób mnie myli z "tamtymi"

Na szczęście nie wszyscy, a "tamci" to kto? Kosmici? Inni? Geje?

WTF?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tamci to tamci, nazwisk na stronie nie ma. Zwykły wyraz, określenie. Ci, tamci, z tamtej strony.

Jeśli ktoś stawia znak równania pomiędzy tamtymi, kosmitami i gejami to nie ja tu mam problem :)

Właściciel strony "pożyczył" sobie nazwę

W związku z czym proszę zainteresowanych o kontakt PRV,

Zainteresowanych czym? Tym, że "pożyczasz" sobie avatara z sieci? Kogo tutaj obchodzi czym/kim są tamci/inni, kogo obchodzi jakiej nazwy sobie używasz i czym się zajmujesz po nocach?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W związku z tym, iż osoby z którymi współpracuję prosiły mnie o umieszczenie gdzie można informacji:

Firma littleboxstudios.pl nie jest moją firmą.

To tych miejsc masz całkiem sporo do obrobienia. Można powiedzieć, że na tym forum są eksperci od szukania miejsc w których da się zamieścić informację. A najlepiej z linkiem do kompletu ;)

Jeśli zamierzasz ręcznie szukać takich miejsc to szkoda czasu. Daj ogłoszenie w odpowiednim miejscu i automat zamieści infirmację na dużą skalę.

Wtedy na różnych kontynentach wiadomo będzie, że ktoś Ci podprowadził nazwę firmy. I może nie będą Ci PT. klienci uciekać do konkurencji.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności