Skocz do zawartości

Jak poprawić optymalizację strony

metamorfoza

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Jestem włascicielką strony metamorfozabemowo.pl i chciałabym być wyżej na frazę manicure hybrydowy warszawa. Aktualnie zajmuję trzecią pozycję na tą frazę. Jak mogę lepiej zoptymalizować moją podstronę o tej usłudze metamorfozabemowo.pl/manicure-hybrydowy/ Czy mam szanse przeskoczyć gumtree.pl na tą fraze?

Będe wdzięczna za podpowiedzi i wskazówki.

na samym początku zrób coś ze zdjęciami bo się nie wczytują i odsyłają do 404, a następnie dodaj im alt i tiitle

pogrub w tekście frazy kluczowe bądź zdania, w których one się znajdują

W stopce masz ulice to podaj przed nią "Warszawa" i dopiero po przecinku ulica.

Sorewicz, za OT, ale ta strona w obecnej wersji wygląda jak z ubiegłego wieku :olaboga:

Siakaś niedorobiona ....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ja może nie o SEO ale bardziej o konwertowaniu strony. Sorki za dosadność ale fotki w galerii sugerują raczej "usługi trumienne" wyglada mi to bardziej na pedicure na "ostatnią drogę życia" ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ładnie to powinny wyglądać tego rodzaju strony, wtedy będą dobrze konwertowały ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Najciekawszy jest link do firmy która robi strony - takie portfolio, że chyba sam u nich coś zamówię. Natomiast co do poprawienia pozycji, zacznij od uzupełnienia strony o brakujące teksty lub wyłączenia pustych podstron.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Darlik Dziękuje za odpowiedź
MaxPan Firma która robiła stronę zapewniła podstawową optymalizację tytuły, H1, H2, H3, wewnętrzne linkowanie
Mion napiszesz coś więcej czemu strona wyglada jak z ubiegłego wieku
Beerbant W galerii są zdjęcia dłoń klientek. Co z nimi jest nie tak? Robiłam je sama. Nie zatrudnię na cały etat fotografa który będzie robił zdjęcia po każdym zabiegu.
M0drzew Dziękuje za odpowiedź. Czy puste kategorie moga się przełożyć na niższą pozycję tej podstrony
https://metamorfozabemowo.pl/manicure-hybrydowy/ 
Czy ktoś poradzi mi jak lepiej zoptymalizować stronę pod wyszukiwarkę google?

Nie jestem Mion, ale odniosę się do tego ;)

Chyba nie używasz Internetu skoro nie widzisz różnicy między swoją stroną, a konkurencyjnymi w tej samej branży. Tego nie można nawet nazwać projektem graficznym i co z tego, że wypozycjonujesz się nawet na 1 miejsce skoro ktoś kto wejdzie na stronę ucieknie z niej i nawet nie przeczyta/ nie zobaczy tego co mu oferujesz.

Agencja zrobiła przepiękną stronę, aż wstyd się umieszczać w stopce, wątpię żeby na tym forum ktoś miał równie brzydkie zaplecze:P

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Też się do tego odniosę. Zobacz przykładowo strony:

www.helpling.de

https://cdp.pl/
https://evernote.com/

A teraz wejdź na swoją stronę. Widzisz różnicę?

Czy ktoś poradzi mi jak lepiej zoptymalizować stronę pod wyszukiwarkę google?

Są dwie opcje. Albo poczytać o tym i nauczyć się samemu. Jeśli chcesz zrobić na własną rękę, to tutaj jest wszystko po kolei punkt po punkcie opisane:

https://seo.zgred.pl/audyt-seo-co-sprawdzic-aby-bylo-lepiej-niz-dobrze-checklista-3049

Druga opcja to po prostu zlecić komuś optymalizację. Przy czym najlepiej by było zlecić zrobienie nowej strony wraz z optymalizacją, bo ta która jest obecnie jest po prostu słaba.

Wykorzystaj linkowanie wewnętrzne przez podlinkowanie tej podstrony bezpośrednio ze strony głównej. Teraz trzeba kliknąć najpierw na manicure, a dopiero potem wyświetla się link do hybrydowego.

Poza tym, pomóc może lekka rozbudowa treści w tej zakładce. Może opisz po prostu krok po kroku, jakie są etapy nakładania lakieru, ile trwa całość i czemu warto zdecydować się na hybrydy zamiast na żel.

Resztę załatw linkami, tylko na spokojnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności